Dünya Hizmetçiye çakılan çiviler çıkartıldı

Hizmetçiye çakılan çiviler çıkartıldı

Paylaş
Hizmetçiye çakılan çiviler çıkartıldı

Suudi Arabistan'a çalışmak için giden Sri Lankalı bir kadının vücuduna, çalıştığı evin sahipleri tarafından çakılan çivilerin çoğu çıkarıldı

Sri Lanka’daki Kamburupitiya Hastanesi’nin müdürü Prabat Gacadera, doktorların dün 49 yaşındaki kadının kol, bacak ve sırtına çakılan 24 çividen 19’unu çıkardığını belirtti.

Gacadera, 3 saat süren ameliyatla çıkarılan 13 çivinin 5 cm büyüklüğünde, diğer 6’sının daha küçük olduğunu söyledi. Çivilerle beraber bir iğnenin de çıkarıldığını açıklayan Gacadera, "Birinin çivileri kadının vücuduna çaktığı açık" dedi.

5 İĞNE ÇIKARTILAMADI

Diğer 5 çivinin sinirlere zarar vermemek için çıkarılmadığı belirtildi. Yerel bir gazeteye açıklama yapan Sri Lankalı kadın, martta Suudi Arabistan’a gittiğini ve evlerinde çalıştığı karı-koca ile çiftin 7 çocuğu tarafından, sürekli dövüldüğünü anlattı.

Adı Ariyavati olarak açıklanan kadın, "Kadın çivileri ısıtıyordu, kocası çakıyordu. Acıdan bağırdığımda ise, çocukları bıçakla beni öldürmekle tehdit ediyorlardı" dedi.

Sri Lanka polisi olayla ilgili soruşturma başlatırken, Suudi Arabistan’daki Sri Lanka Büyükelçiliği’nin Suudi yetkilerle temas kurduğu, bilirkişi raporunun beklendiği kaydedildi.

Ülkesine geçen hafta dönen Ariyavati, Suudi Arabistan’daki işverenini işkence etmek ve cezalandırmak için vücuduna çivi çakmakla suçlamıştı.

Haberin Devamı