Magazin 'Hizmette kusur istemem'

'Hizmette kusur istemem'

Paylaş
'Hizmette kusur istemem'

Arda Turan'Babamdan ne gördüysem aynısını isterim. Kadının, erkeğine kusursuz ve seve seve hizmet etmesi güzel bir şey' dedi

‘KARIM ANNEME BENZEMELİ’

Haberin Devamı

Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan oyuncu Sinem Kobal ile 2 aydır aşk yaşıyor. Yılbaşını Tayland’ın Phuket Adası’nda geçiren sevgililerin ilkbaharda nişanlanacağı, sezon bitiminde de evleneceği söyleniyor. Arda Turan geçenlerde verdiği bir röportajda evliliğe dair konuştu.

Milli yıldız, “Karım hem eğitimli ve kültürlü, hem iyi bir ev hanımı olmalı. Ayrıca benimle siyasetten spora kadar her konuda sohbet edebilmeli. Ben anneme âşığım, eşim de ona benzemeli” dedi.

‘EŞİMİ ASLA ALDATMAM’

Arda Turan şunları söyledi: “Babamdan ne gördüysem aynısını isterim. Kadının, erkeğine kusursuz ve seve seve hizmet etmesi güzel bir şey. Ayıp değil ki. Ben de yeri, zamanı gelince eşime her türlü yardımı yaparım, bundan hiç utanmam. Evlenince sadık bir koca olurum. Eşimi asla aldatmam. Allah yazdıysa bozsun. Babam da anneme hiç ihanet etmedi. Günümüzün modern ilişkileri bana göre değil. Sahte buluyorum. Erkek erkekliğini, kadın da kadınlığını bilmeli”.

Haberin Devamı