Faik Gürses Hocam, hocam
HABERİ PAYLAŞ

Hocam, hocam

Hep eskilerin borcu ödeniyor. Serdar Özkan’ın, Ankaragücü adına attığı gol ve Mehmet Sedef’in dünkü maçtaki mükemmel asisti ister istemez, “Bu gençler büyüdü, Beşiktaş’ın başına büyük işler açıyor” mesajını veriyor. Ama Beşiktaş da başka bir mesaj veriyor. Tatil havasıyla futbolcular adeta özdeşleşmiş. Müthiş bir umuzsamazlık söz konusu.

[[HAFTAYA]]

Kafada Türkiye Kupası Finali var, kabul. Ancak bu kadar açık verirsen pokerdeki blöfle eşit değerde kalırsın. Necip’in üst üste gördüğü iki sarı kart ile Nihat’ın, Quaresma ile yaptığı meydan muharebesi Beşiktaş adına iyi görüntüler değildi. Hadi biraz daha ileri gidelim; soyunma odasındaki yumruklaşmaların saha içine girmesine Tayfur Havutçu’nun hangi tavrı alacağını önemlidir.

Haberin Devamı

Tayfur bu kulüpte menajerlik yaptı. Burasının yol geçen hanı olmadığını iyi bilir. Süleyman Seba’nın öz yeğenidir. Disiplin adına en büyük terbiyeyi oradan almıştır. Hocam cezayı kesmezsen Beşiktaş’ta bir Vietnam savaşı çıkar mı? Çıkarsa “Good morning Vietnam” diyen rakiplerin çıkar. Beşiktaş’ın kimse iyi olmasını istemez, tabii Konya’nın da.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder