Spor Hodri meydan

Hodri meydan

Paylaş
Hodri meydan

Trabzonspor'un golcüsü Umut Bulut, forvet transferinin gündemde tutulmasının kendisini etkilemediğini belirterek, “İyi olursam oynarım. Önemli olan takımın menfaatleri” dedi

Çok gol kaçırdığı için Trabzonspor’un en çok eleştirilen futbolcuları arasında yer alan Bordo-Mavililer’in forveti Umut Bulut, golcü transferinin sürekli gündemde olmasının kendisini rahatsız etmediğini söyledi.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibinin yıldız oyuncusu, “Formayı sırtımdan kimse çıkaramaz. Benim için önemli olan Trabzon’un başarısı” dedi.

Sigortam Güneş

Teknik direktör Şenol Güneş’in en büyük güvencesi olduğunu kaydeden Umut şöyle konuştu: “Kimin iyi olduğunu hocam ve camia değerlendirir. Takımın başında öyle bir teknik adam var ki; adalet duygusu mükemmel. Ben başarılı olduktan ve çok çalıştıktan sonra formayı kaptırmam. Eğer yedek düşersem bu demektir ki yeterli çalışmamışım. Şampiyonluk yaşamadığımız için taraftarımız mutsuz olabilir. Mutlu sona ulaşmak için daha fazla çalışacağız.”

Süperstar gelsin

Takıma süper bir golcünün transfer edilmesinin kendisini asla üzmeyeceğini ve umutsuzluğa kaptırmayacağını kaydeden Umut Bulut şunları söyledi: “Kaliteli oyuncu demek, Trabzonspor’un başarılı olması demektir. Rekabet zaferleri getirir. Kendime her zamankinden fazla güveniyorum. Son vuruşlardaki sıkıntıyı gidereceğim. Taraftarlarımızı çok seviyoruz. Onların da bizi sevdiğini biliyoruz.”

Haberin Devamı