Spor Hoffenheim - Medipol Başakşehir (Maç özeti)

Hoffenheim - Medipol Başakşehir (Maç özeti)

Paylaş
Hoffenheim - Medipol Başakşehir (Maç özeti)

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında Hoffenheim ile karşı karşıya geldi. Başakşehir Almanya deplasmanında rakibine 3 - 1'lik skorla yenilerek 3 maçın sonunda 1 puanda kaldı

Medipol Başakşehir'in Avrupa'daki kötü gidişatı devam ediyor. Önemli oyuncularının olmadığı mücadelede Başakşehir sahadan 3 - 1'lik sonuçla mağlup ayrıldı.

MAÇ ÖZETİ

90.DK: Maç sona erdi. Hoffenheim 3 - 1 Medipol Başakşehir

90.DK: GOL! Napoleoni'yle golü buluyoruz.

78.DK:
Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına Kerim Frei kaleye uzaklardan bir şut çekiyor ancak bu topu kaleci Oliver Baumann tokatlayarak uzaklaştırıyor.

75.DK: Gol. Alexandu Epureanu'nun uzaklaştırmaya çalıştığı topu sol çaprazda Philipp Ochs kafa ile ceza sahası içine indiriyor. Ceza sahası içi sol çaprazda topa hareketlenen Nico Schulz bekletmeden sol ayağı ile sert bir şut çekiyor ve topu ağlarımızla buluşturuyor. TSG 1899 Hoffenheim, Nico Schulz'un attığı gol ile 3-0 öne geçiyor.

59.DK: Nadiem Amiri'yle Hoffenheim farkı 2'ye çıkarıyor. Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Kerem Demirbay ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte altıpasın hemen sağ çaprazında topa hareketlenen Nadiem Amiri sağ ayağı ile gelişine vuruşunu yapıyor ve topu ağlarımızla buluşturuyor

52.DK: gol. Maalesef top ağlarımızda 1 - 0. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Kerem Demirbay ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen önünde altıpasa yakın noktada topa hareketlenen Benjamin Hübner kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarımızla buluşturuyor.
46.DK: İkinci yarı başladı

45.DK: İlk yarı sona erdi. Hoffenheim 0 - 0 Başakşehir

42.DK:
Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Kerem Demirbay ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasında topa hareketlenen Sandro Wagner kafa vuruşunu yapıyor ancak bu pozisyonda ofsayt bayrağı kalkıyor.

35.DK: Sağ kanattan Pavel Kaderabek'in gönderdiği topla buluşan Sandro Wagner ön direğe yakın bölgede topa hareketlenip kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

22.DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Kerem Demirbay ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen üzerinde topa hareketlenen Benjamin Hübner kafa vuruşunu yapıyor. Bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

13.DK: Ceza sahası yayı önünden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Kerem Demirbay kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

10.DK: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerlenen Gael Clichy ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

1.DK: Maç başladı. Başarılar Başakşehir

Hoffenheim'ın ilk 11'i:

Baumann, Hübner, Vogt, Posch, Kaderabek, Geiger, Kerem Demirbay, Schulz, Amiri, Uth, Wagner

Medipol Başakşehir'in ilk 11'i:

Mert, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Gökhan, İrfan Can, Tunay, Kerim, Mevlüt, Mehmet Batdal

HEDEF İLK GALİBİYET

Turuncu-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında sahasında Bulgar ekibi Ludogorets ile golsüz berabere kalırken, ikinci maçta da Portekiz deplasmanında Braga'ya 2-1 kaybetti. Medipol Başakşehir, Hoffenheim'ı mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor.

BUNDESLİGA'DA 4. SIRADA

Hoffenheim, Bundesliga'da geride kalan 8 haftada zirve yarışından uzak değil. Alman ekibi, bu 8 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda topladığı 15 puanla 4. sırada yer alıyor. Hoffenheim, rakip fileleri 15 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü.

EMRE BELÖZOĞLU KADRODA YER ALMADI


Süper Lig'in 8. haftada evinde oynadığı Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan deneyimli futbolcu Emre Belözoğlu, Başakşehir'in Almanya kadrosunda yer almadı. Kadroda ayrıca sakatlıkları devam eden Egemen Korkmaz ile Aurelien Chedjou da bulunmadı.

İki takım arasında oynanacak mücadeleyi Rusya Futbol Federasyonu'ndan Aleksey Eskov yönetecek. Eskov'un yardımcılıklarını ise Dmitriy Mosyakin ve Igor Demeshko yapacak.

Haberin Devamı