Spor Hollanda basını ne dedi?

Hollanda basını ne dedi?

Paylaş
Hollanda basını ne dedi?

Hollanda medyası, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda dün akşam oynanan Beşiktaş-Feyenoord maçına geniş yer ayırdı.

Gazete ve televizyonlar, geçen hafta sahasında 2-1 kaybettiği maçın rövanşında Beşiktaş’a 3-1 yenilen Feyenoord’un Şampiyonlar Ligi rüyasının bittiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Maçı canlı yayımlayan NOS televizyonu, Feyenoord’un maça iyi başladığını belirttiği haberde, Demba Ba’nın 28. dakikada attığı golden sonra durumun değiştiği ifade etti. Rotterdam ekibinin skoru 1-1 getirdikten sonra da umutlandığına yer verilen haberde, Demba Ba’nın ikinci golüyle bu "umutların uçtuğu" anlatıldı.

De Telegraaf gazetesi ise haberi, "Sıcak Türk hamamı" ve "Rüya bitti" başlıklarıyla okuyucularına duyurdu.

Feyenoord’un evinde 2-1 kaybettiği maçın rövanşında 3-1 mağlup olduğunu yazan gazete, "Demba Ba’nın 3 golünden sonra Feyenoord Şampiyonlar Ligi’ni unutabilir" ifadelerini kullandı. Feyenoord’un maça iyi başladığını ileri süren gazete, Sven van Beek’in 28. dakikada golle sonuçlanan hatasının Rotterdam ekibinin dengesini bozduğunu yazdı.

Haberin Devamı

"Feyenoord savunma hatalarından dolayı Şampiyonlar Ligi’nden elendi" başlığını tercih eden AD gazetesi, geçen sezon Hollanda Birinci Futbol Ligi’ni (Eredivise) 2. sırada tamamlayan Rotterdam ekibinin, Beşiktaş karşısındaki ikinci maçında da başarılı olamadığını dile getirdi.

Bu sonuçtan sonra Hollanda’dan Şampiyonlar Ligi’nde bir tek Ajax’ın mücadele edeceğine yer verilen haberde, Feyenoord’un son yıllarda Avrupa arenasındaki başarısızlığına dikkat çekildi.

Feyenoord’un geçen hafta evinde oynadığı maçtakine benzer hatalar yaptığını belirten gazete, Rotterdam ekibinin sezon başında takımdan ayrılan yıldız oyuncuların yerini dolduramadığının altını çizdi.

AA