Magazin Hollywood şokta

Hollywood şokta

Paylaş
Hollywood şokta

Örümcek Adam'ın yıldızı Tobey Maguire, Leonardo DiCaprio ve Matt Damon gibi isimlerin kokain ve hayat kadınları eşliğinde büyük paralarla yasadışı kumar oynadığı ortaya çıktı

Sinema dünyasının en gözde erkeklerinden dördünün, Las Vegas'ta on milyonlarca doların döndüğü yasadışı bir kumar şebekesiyle bağlantılarının ortaya çıkması Hollywood'da bomba etkisi yarattı. Spiderman'ın başrol oyuncusu Tobey Maguire, Leonardo Di Caprio, Matt Damon ve Ben Affleck'in Las Vegas gece hayatının imparatoru olan Andrew Sasson ile birlikte yasadışı poker oynadıkları öne sürüldü. İddia kısa bir süre önce müşterilerini 25 milyon dolar dolandıran Brad Ruderman'dan geldi.

Haberin Devamı

Ruderman, sorgusunda paraların bir kısmını pokerde Maguire'ye kaybettiğini öne sürdü. Soruşturma başlatan FBI, diğer dört ünlünün de aynı şekilde "gizli odalarda" kokain ve hayat kadınları eşliğinde poker oynadıklarını tespit etti. Soruşturma belgelerini ele geçiren Star dergisi dört yıldızın yasadışı pokerden ayda 1 milyon dolar civarında parayı cebe indirdiğini yazdı. Spiderman'ın yıldızı hakkında dava açıldığını ifade eden dergi diğer oyuncular için şu anda adli bir tahkikatın söz konusu olmadığını bildirdi.

SABAH