Gündem Hollywood yıldızı Lohan Sultanbeyli'deki Suriyelileri ziyaret etti

Hollywood yıldızı Lohan Sultanbeyli'deki Suriyelileri ziyaret etti

Paylaş
Hollywood yıldızı Lohan Sultanbeyli'deki Suriyelileri ziyaret etti

İstanbul Sultanbeyli'de Suriyeliler'in kaldığı evleri ziyaret eden Hollywood yıldızı Lindsay Lohan, gözyaşlarını tutamadı

Hollywood starı Lindsay Lohan Türkiye ziyaretinde İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde yaşayan Suriyeli bir ailenin evine konuk oldu.

Lohan'a ziyaretinde Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın ve Sultanbeyli Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Söğütçü eşlik etti.



İlk olarak Sultanbeyli Belediyesi'ni ziyaret eden Ünlü yıldız, Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Mülteciler, Sığınmacılar Yardımlaşma Derneği Başkanı da olan Zafer Söğütçü'den Suriyeli Mültecilerle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Lohan daha sonra Suriyeli Hüseyin ailesinin evini ziyaret etti. Ziyarette Lohan ,Halep'te bacağından yaralanan baba Muhammed Hüseyin'in nasıl yaralandığını anlatmasıyla duygusal anlar yaşadı.



Bu sırada ailenin küçük kızı Heya'ya sarılan Lindsay Lohan gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü Hollywood starı daha sonra aileye aldığı hediyeleri takdim etti.

Lindsay Lohan ziyarete ilişkin bir fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaştı.

İHA