Magazin Hollywood'da grup seks iddiası

Hollywood'da grup seks iddiası

Paylaş
Hollywood'da grup seks iddiası

Hollywood starları Brooke Mueller ile Charlie Sheen çiftinin, grup seks yaptıkları iddia edildi

Almanya'nın yüksek tirajlı Bild gazetesi internet sitesinde yer verdiği haberinde, Brooke Mueller ile Charlie Sheen çiftinin, grup seks yaptığı ve aynı anda uyuşturucu kullandıkları iddialarına yer verdi.

Haberde, ünlü hollywood çiftinin grup seks yaptığını, aynı grupta olan ve adının açıklanmasını istemeyen kadın tarafından anlatıldığı belirtildi. Haberde, itirafcı kadının, ‘Brooke Mueller ile Charlie Sheen'le çok güzel eğlenceler yaşadık' sözleriyle ‘grup seks' skandalını anlattığına vurgu yapıldı.

Bild, 2008 yılı Mayıs ayında evlenen Brooke Mueller ile Charlie Sheen çiftinin, dönem dönem farklı skandallarla gündeme geldikleri yorumunda bulundu. Son olarak grup seks yaptkları iddia edilen Brooke Mueller ile Charlie Sheen´in, on kişilik bir grup arasında eğlendikleri belirtildi.

Skandalı ortya atan kadının, hayat kadını olmadığı ve oldukça da güzel olduğunu aktaran Bild, ünlü çiftin de yer aldığı on kişilik grubun aynı anda mı yoksa, ikiye bölünerek mi seks yaptıklarının anlatılmadığını belirtti.

Haberin Devamı