Dünya Hollywood'un ağzını sulandırdı

Hollywood'un ağzını sulandırdı

Paylaş
Hollywood'un ağzını sulandırdı

Amerika'da hafta başında yakalana10 Rus ajanından biri olan Anna Chapman'ın güzelliği krizi gölgede bıraktı. Büyük ilgi gören kızıl saçlı güzel ajan Hollywood'un da iştahını kabartıyor

İstanbul’a da gelmişti

Haberin Devamı

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) hafta başında 10 Rus casusunu yakaladığını açıklamıştı. Casusluk skandalı, Rusya ile Amerika’nın ilişkilerini germişti.

Yakalanan ajanlardan 28 yaşındaki Anna Chapman, yeşil gözleri ve kızıl saçlarıyla tüm dünyada dikkatleri üzerine çekmişti. Seksi ajanın sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yer alan fotoğrafları İstanbul’a da geldiğini ortaya çıkarmıştı.

Komşu kızı gibi

Anna Chapman’ın sırlarla dolu hikayesi sadece dünya basınının değil, Hollywood’un da ilgisini çekti. Anna Chapman’ın hikayesini film yapmak isteyen Hollywood yapımcıları projeler üzerinde çalışmaya başladı.

Amerikalı medya uzmanlarına göre, Anna Chapman’ın bu kadar ilgi görmesinin sebebi, insanların komşu kızı görünümlü casuslara alışık olmaması.

Haberin Devamı

Açık ara fark attı

Güzel ajan o kadar ilgi çekti ki Amerikan Washington Post gazetesi, en seksi ajanı seçmek için bir anket başlattı. Okurlara sunulan ankette Anna Chapman’ın yanı sıra Mata Hari, James Bond, Markus Wolf gibi hem hayali hem gerçek ajanlar yer alıyor. Halen devam eden ankette kızıl güzel Anna Chapman rakiplerine açık ara fark atarak önde gidiyor.

Eski eşi konuştu

Anna Chapman’ın 4 yıl evli kaldığı ve 2006 yılında boşandığı İngiliz eşi Alex Chapman, Daily Telegraph gazetesine konuştu.

Anna Chapman ile Londra’daki bir partide tanıştıklarını anlatan Alex Chapman, “Anna’ya ilk görüşte aşık oldum. Hayatımda gördüğüm en güzel kızdı. Anna’nın babası Vasily korkutucu bir adamdı. Babasının üst düzey bir KGB ajanı olduğunu ve hayatındaki her şeyi kontrol ettiğini söylemişti.” dedi.