Spor Holosko: Hazır durumdayım

Holosko: Hazır durumdayım

Paylaş
Holosko: Hazır durumdayım

Sakatlığından ötürü uzun zamandan bu yana forma giyemeyen Holosko, hazır duruma geldiğini söyledi

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde 30 Eylül tarihinde oynadığı CSKA Moskova maçında sol ayak bileğinden sakatlanan ve o tarihten itibaren formasında uzak kalan Filip Holosko, artık hazır olduğunu söyledi.

Holosko sezon sonu Beşiktaş ile mukavelesi biteceği için menajerinin Siyah Beyazlı kulübün yöneticileri ile görüştüğünü söylerken, Beşiktaş'ta kalmak istediğini belirtti. Holosko,

ÖNCE DÜNYA KUPASI, SONRA AVRUPA

2010 Dünya Kupası'nda forma giymek istediğini vurgulayan Holosko, eğer turnuvada oynarsa ve kupanın ardından büyük bir Avrupa kulübünden teklif alırsa, bu teklifi değerlendirebileceğini söyledi.

Başarılı futbolcu şöyle konuştu: "Önce Beşiktaş'ta kendime bir yer edinmeliyim. İlk olarak Beşiktaş'ta oynayabilmem lazım. Daha sonra milli takıma çağrılmak için teklif bekleyeceğim. Önümüzdeki altı ayda iyi bir performans ortaya koyup, yeni bir sakatlık yaşamadan Dünya Kupası'nda oynamak istiyorum.

Dünya Kupası'nda iyi oynarsam ve daha sonra büyük bir takımdan teklif alırsam gidebilirim ama daha bu konuları konuşmak için çok erken."

Slovak futbolcu son dönemde hiçbir kulüpten teklif almadığını da sözlerine ekleyerek, "Ben son dönemde İngiltere'deki takımlar dahil olmak üzere hiçbir kulüpten teklif almadım. Zaten son üç aydır sakatım ve bu sürede teklif gelmesi imkansız" dedi.

Övünç Özdem/ANTALYA (DHA)

Haberin Devamı