Spor Holosko idmana katılmadı

Holosko idmana katılmadı

Paylaş
Holosko idmana katılmadı

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de 18 Nisan Pazar günü Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetimindeki idmanda siyah-beyazlı oyuncular, pas ve şut çalışmalarının ardından 40 dakika süren taktik çalışmalar yaptı.

HOLOSKO DA SAKATLAR ARASINA KATILDI

Son haftalarda sakatlık konusunda büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ta sakat oyunculara Filip Holosko da eklendi. Holosko’nun yanı sıra, sakatlıkları olan ve tedavilerine devam edilen Ramazan, Nobre, Yusuf ve Ekrem ile 19 Yaş Altı Milli Takımı’nda bulunan Necip, çalışmada yer almadı.

Kulüp doktoru Devrim Urgun, Holosko’nun ameliyat olan dizine top geldiğini, ağrısı olduğu için bugünkü idmana katılmadığını ve tedavisinin yapıldığını söyledi.

DENİZLİ-DELGADO PAS YAPTI

Güzel bir havada geçen idmanda sözleşmesinin dondurulması nedeniyle sezon başından beri forma şansı bulmayan Arjantinli oyuncu Delgado ile teknik direktör Mustafa Denizli’nin paslaşmaları dikkati çekti.

İkili bir süre paslaştıktan sonra topu alan Denizli, kısa süreliğine ayağında sektirirken, daha sonra güzel bir şut attı. Bu arada Denizli, zorlu derbi mücadelesi öncesi futbolcularını antrenman sırasında sık sık uyardı.

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği idmanla sürdürecek.

Haberin Devamı