Bilim - Teknoloji Honor, Türkiye’nin dünyadaki öncelikli 5 ülke arasında olduğunu açıkladı
Paylaş
Honor, Türkiye’nin dünyadaki öncelikli 5 ülke arasında olduğunu açıkladı

Honor, satış performansı anlamında Çin’in bir numaralı online satış markasına dair açıklamalarda bulundu. Firma ek olarak globaldeki yeni stratejisini açıklarken, 5 yıllık süre içinde dünyada ilk 3 akıllı telefon arasına girme hedeflerini duyurdu. Ek olarak lansmanda, Honor iki yeni akıllı telefon modelini duyurdu.

Honor 7X, ilk defa orta segmentte full view ekranla öne plana çıkarken, Honor View 10, AI ve super performans sunan bir ürün olarak dikkat çekti. Her iki ürün de rekabetçi bir fiyatla tanıtıldı. Honor 7X; 299 euro/269.99 GBP ve Honor View 10 499.9 euro/449.99 GBP. Honor ayrıca Structured Light, Sync Play ve genişletilmiş yüz tanıma teknolojilerini ve müzik playback özelliklerini de açıkladı.

Honor 7X’in Eşşiz Fiyat / Performans İkilisi

Honor 7X’in tam ekrana sahip mükemmel kaliteli ekranı ile ekran gövde orantısı ile mükemmel bir başarılıya ulaşmıştır. Eşsiz dayanıklılık ve kalite yöntemi ile Honor 7X harika bir hediye olabilir.
Oyun sevenler içinde 7X 18:9 ekran ile oyun oynarken daha büyük ekranda daha fazla görerek oynadıkları oyunları daha keyifle deneyimlemelerini sağlıyor. Çift lensli 16MP + 2MP arka kamera ve (F/0.95 – F/16)lık aperture ile Phase Detection Auto Focus (PDAF) ile DSLR düzeyinde fotoğraf kalitesine ulaşıyor. Ayrıca Selfie fanları içinde daha keyifli hale geliyor.

Bunun yanında geliştirilmiş yüz tanıma sistemi ve müzik sistemi ile genç kesimin etkileneceği yeni teknolojilere sahiptir. Yapısal Işık teknolojisi, kameranın derinlik bilgilerini yakalamasına ve zengin ve doğru yüz ayrıntıları elde etmesine yardımcı olabilir. "Yüz kilidini açma" güvenliğini ve yüzü yeniden yapılandırmanın canlılığını önemli ölçüde arttırır, yeni sanal gerçekliği ve yüz animasyonu ve küçük nesne yeniden yapılandırması gibi artırılmış gerçeklik uygulamalarını sağlıyor.
Sync Play teknolojisi, çeşitli mobil aygıtların kablosuz bağlantıyı kullanarak aynı anda aynı müziği çalmasını sağlar. Surround ses efektini büyük ölçüde geliştirir ve gerçekten etkileyici bir müzik ortamı oluşturur

Tek bir şarj ile 3.340mAh ile Honor 7X 24 saatten fazla kullanıma sahiptir. Güçlü Octa-core Kirin 659 ve GPU ile Honor 7X bu fiyat segmentinde rakiplerle karşılaştırılamayacak bir müşteri deneyimi sunmaktadır. Ürün Avrupa, Türkiye, Fransa, Almanya, ispanya Polonya, Rusya, Amerika, Orta Dogu, Suudi Arabistan Ve İran başta olmak üzere satışa sunulacaktır.

Honor View 10 Yapay Zeka ile Mükemmel bir performans

Honor View 10, yeni bir AI döneminin başlangıcını işaretleyerek kullanıcılara üretken, eğlenceli ve eğlenceli bir yaşam tarzı sağlar.

NPU içeren güçlü Kirin 970 yonga setleri, Honor View 10'un aşırı performansının merkezinde. Fotoğraf çekerken farklı sahneleri tanıyan, farklı dilleri gerçek zamanlı olarak İnternet bağlantısı olmadan çeviren ve kullanıcının davranışlarını anlayan ve telefonun performansını optimize eden yeni AI uygulamalarına güç veriyor

Yeni Kirin 970'de bir oktak çekirdekli ARM Cortex CPU ve piyasaya ilk giren Mali-G72 12 çekirdekli GPU bulunuyor. 6GB + 128GB bellek ve EMUI 8.0 ile birlikte, çoklu görev ortamında ve oyunlarda muhteşem işleme gücünü açığa çıkarır. Honor View 10, mobil oyunların performansını önemli ölçüde artıran özel bir Oyun Paketi'ne sahiptir.

3.750 mAh pil ve Honor SuperCharge teknolojisi Honor View 10'u oyuncular ve yoğun kullanıcılar için idealdir. Süper Şarj, düşük sıcaklık ve voltajda çalışırken sadece 30 dakikada pilinin yüzde 50'sini şarj edebilir.

Honor View 10, F / 1.8 geniş diyafram ve 2'si bir arada PDAF otomatik odaklamalı, yüksek tanımlı bir 16MP + 20MP çift objektifli kamera ile donatılmıştır ve böylece kullanıcılar göz açıp kapayıncaya kadar profesyonel fotoğraflar çekebilirler.

The Honor View 10; Avrupa (İngiltere, Fransa, Almanya İtalya, İspanya), Hindistan, Malezya, Rusya ve Amerika başta olmak üzere Türkiye’de de satışa sunulacaktır.

Apple Maps Kapalı Alanlarda da Navigasyon Sağlayacak

Haberin Devamı