Gündem Hortumlu 'komando'!

Hortumlu 'komando'!

Paylaş
Hortumlu 'komando'!

Terastaki bacaya bağladığı hortumla, en üst kattaki evine inmeye çalışan kadın ölümden döndü

Antalya'da, tıpkı bir komando gibi, terastaki bacaya bağladığı hortumla sarkarak, en üst kattaki evinin balkonuna inmeye çalışan kadın, hortumun çözülmesi sonucu alt kattaki komşusunun panjurunun üzerine düştü. Kendisini komşusunun balkona atarak kurtulan kadını, itfaiye ekipleri indirdi.

Haberin Devamı

Ulus Mahallesi Yahya Kemal Bulvarı'ndaki 4 katlı Tekdal Apartmanı'nın en üst katında oturan 38 yaşındaki Tuğba Orhan, bugün öğle saatlerinde daire kapısının anahtarını içeride unuttu.

HORTUM ÇÖZÜLDÜ

Ev hanımı Orhan, bahçe sulama hortumunu alarak 4 katlı evin terasına çıktı. Ardından da hortumun bir ucunu beline diğer ucunu da bacaya bağladı. Terastan en üst katta bulunan evinin balkonuna girmeye çalışan kadın, beline bağladığı hortumun çözülmesi sonucu 3'üncü kattaki pencere panjurunun üzerine düştü. Tuğba Orhan, parçalanan panjurdan kendisini yan taraftaki balkona atarak kurtuldu. Evde olmayan komşusunun balkonunda mahsur kalan kadın fenalık geçirdi.

İTFAİYE MERDİVENİYLE İNDİRİLDİ

Haberin Devamı

Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ve polis ekipleri geldi. Sağlık görevlileri de evin önüne gelerek genç kadına müdahale için bekledi. İtfaiye kurtarma ekipleri merdivenli itfaiye aracıyla komşusunun balkonunda mahsur kalan kadını kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiyeciler, balkondaki kadını alarak sepete koyup aşağıya indirdi.

Hazır bekletilen sağlık görevlileri sedye ile ambulansa taşıdıkları Orhan'ın tansiyonunu ölçtü. Sağlık durumu iyi olan kadın, itfaiyenin kapısını açmasının ardından evine girdi.

Soner KOCAER/ANTALYA, (DHA)