Dünya Hostes üniformaları kapış kapış

Hostes üniformaları kapış kapış

Paylaş
Hostes üniformaları kapış kapış

Japonya Havayolları'nın işten çıkardığı hosteslerin üniformaları,erkeklerin binlerce dolar akıttığı bir piyasanın doğmasına neden oldu

2 BİN 700 HOSTES

Haberin Devamı

Geçen Ocak ayında iflası eden Japonya Havayolları (JAL), kadın üniformalarına on binlerce dolar harcamayı seven Japon erkekleri için yeni bir piyasa yarattı. İşten çıkarılan 2 bin 700 hostesin üniformalarını almak için erkeklerin yanı sıra gece kulüpleri de binlerce doları gözden çıkardı.

Kostüm mağazası sahibi Yu Teramoto, “JAL üniformalarına porno sanayisinde büyük talep var. Sadece ceketlere 3 bin 100 TL’den alıcı bulunuyor. Üniformalar internette 6 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor” dedi.

TEK ÇARE ÇİP TAKMAK

Ülkedeki gece kulüpleri hakkında kitap çıkaran fotoğrafçı Joan Sinclair, “JAL ülkenin en güzel hosteslerine sahipti. Erkekler, hosteslerin üniformalarına sahip olmak için yarışıyor. Gece kulüpleri bu yüzden uçak bölümleri gibi dekore edilmeye başlandı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Orijinal üniformalarını toplayabilmek için piyasada tanesine 2 bin 300 TL ödemek zorunda kalan JAL yetkilileri, All Nippon Havayolları’nın (ANA) yöntemini kullanacak. Orijinal hostes üniformalarına çip yerleştirecek.