Bilim - Teknoloji Hotmail Yenilenir de Gmail Durur mu?
Paylaş
Hotmail Yenilenir de Gmail Durur mu?

Google, Microsoft'un popüler elektronik posta servisi Hotmail'in görüntüsünü değiştirdikten kısa bir süre sonra, bugün itibariyle Gmail'in arabiriminde değişikliklere gitti.

Bildiğiniz üzere Microsoft, kısa süre önce Live platformuna bağlı olarak hizmet veren popüler elektronik posta servisi Hotmail'in arayüzünde önemli değişiklikler yapmıştı. Her ne kadar değişiklikler, birçok kullanıcıya dert olsa da, bu sıkıntıların bir an önce çözüleceği, Microsoft tarafından açıklanmıştı.

Haberin Devamı

Microsoft bu değişiklikleri yapar da Google boş durur mu? Yazılım devi Google, bugün itibariyle Gmail hesaplarına girmek isteyen kullanıcılara ufak sürprizler hazırladı. Gmail arabiriminde çeşitli değişikliklere giden Gmail, kullanıcılarının olumlu tepkilerini çekti. Yeni arabirimde yeni bir elektronik posta yazmak için tıklanılan bağlantı, bir butona dönüştürüldü ve Yahoo ile Hotmail'de mevcut olan Görevler ile Kontaktlar bağlantıları daha ön plana çıkartıldı.

Her ne kadar yeni değişiklikler beğenilse de, bir kısım kullanıcının tepkisini de çekti. Google bunu da önceden tahmin ettiğinden olsa gerek, Gmail'i eski görünüşüne dönüştür bağlantısını da servise eklemeyi ihmal etmedi. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı