Yaşam Hotpoint-Ariston'dan indirim

Hotpoint-Ariston'dan indirim

Paylaş
Hotpoint-Ariston'dan indirim

Hotpoint-Ariston, üç kapılı no-frost buzdolabında 24 - 25 Hazirana özel fiyat kampanyası sunuyor!

Hotpoint-Ariston, üç kapılı no-frost buzdolabı 3 BL 1912 (TVZ) FW için iki güne özel uyguladığı avantajlı fiyat kampanyasıyla buzdolabını değiştirmek isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. -26 dereceden +4 dereceye kadar sıcaklığı ayarlanabilir çekmecesi bulunan buzdolabı piyasa fiyatı olan 2.299 TL yerine yalnızca 1.599 TL’den tüketiciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

Hotpoint-Ariston, fonksiyonel özelliklere sahip, no-frost kombi buzdolabını iki güne özel çok avantajlı bir kampanyasıyla tüketiciye sunuyor. Sıcaklığı -26 dereceden +4 dereceye kadar ayarlanabilir çekmecesi bulunan 3 BL 1912 (TVZ) FW model buzdolabı 24 – 25 Haziran tarihlerinde gerçek fiyatından 700 TL indirimli olarak 1.599 TL’ye satışa sunuluyor. Gıdaların buzdolabında esnek bir şekilde düzenleyebilme fırsatı sunan bu tasarım maksimum kullanım kolaylığı sağlıyor.

A enerji sınıfına ait 3 kapılı Hotpoint-Ariston buzdolabında bakteri oluşumunu önleyen ve yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlayan hijyen kontrol sistemi bulunuyor. Nem kontrol sistemi sayesinde ise buzdolabına yeni yerleştirilen ıspanak, salata gibi nemli yiyeceklerin üzerindeki nem yok edilerek yiyeceklerin uzun süre tazeliğini koruması sağlanıyor. Hotpoint-Ariston buzdolabı içindeki yiyecek miktarına göre daha az enerji harcayarak en ideal soğutma derecesini otomatik olarak ayarlayan akıllı soğutma sistemine sahip. Multiflow teknolojisiyle her rafıaynı derecede soğukluk sağlayan buzdolabı, süper dondurma/soğutma, koku giderici filtre ve kapı açık alarmı gibi ekstra fonksiyonlarıyla ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı

BASIN BÜLTENİ