Bilim - Teknoloji HP'nin Başı Eski CEO'suyla Dertte!
Paylaş
HP'nin Başı Eski CEO'suyla Dertte!

HP, yaklaşık bir ay önce görevinden istifa eden eski CEO'su Mark Hurd'un Oracle'a geçmesiyle birlikte Hurd'a dava açmaya hazırlanıyor.

Şu sıralar HP ile firmanın eski CEO'Su Mark Hurd arasında çok ilginç gelişmeler yaşanıyor. HP'nin CEO'su konumunda bulunan Mark Hurd, bundan yaklaşık bir ay kadar önce cinsel taciz suçlamaları ve akabinde açılan soruşturma dolayısıyla görevinden istifa etmiş, HP ile yollarını ayırmıştı. Mark Hurd bugün itibariyle resmi olarak Oracle'da göreve başladığını açıkladı.

Haberin Devamı

Oracle'da yardımcı başkan görevine getirilen Hurd, HP'den tam olarak kurtulamadı. HP Mark Hurd'un Oracle'da göreve başladığını öğrenir öğrenmez aralarındaki ticari gizlilik antlaşmasını bozduğu gerekçesiyle Hurd'a dava açacağını açıkladı. Hurd'un kendileri ile yaptığı bir anlaşmaya uygun hareket etmediğini açıklayan HP yetkilileri, aralarındaki anlaşmanın bozulmasından güç alarak bu davayı açtığını belirtti. Şimdi bu konudaki gelişmeleri merakla bekliyoruz. Daha fazlası iin ShiftDelete.Net adresini ziyaret edebilirsiniz.