Bilim - Teknoloji HTC 10’un fiyatı düştü
Paylaş
HTC 10’un fiyatı düştü

HTC’nin kısa süre önce yeni amiral gemisi modelini satışa sunması ile birlikte, HTC 10’un fiyatında da hatırı sayılır indirimler görünmeye başladı

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan HTC, genel itibari ile katı fiyat politikasına sahip bir şirket. Tayvanlı akıllı telefon üreticisi, One M9 modeli ile yaşadığı zor zamanlarında bile düşük bir fiyat politikası benimsemekten kaçınmıştı.

One M8 ile iyi bir çıkış yakalayan Tayvanlı teknoloji devi, One M9 ve sonrasında ise bir daha aynı seviyeye ulaşamadı. Geçtiğimiz sene satışa sunulan HTC 10, genel itibari ile teknoloji severlerin beğenisini toplasa da fiyatı ile tepki çekmişti.

HTC’nin kısa süre önce yeni amiral gemisi modelini satışa sunması ile birlikte, HTC 10’un fiyatında da hatırı sayılır indirimler görünmeye başladı.
eBay Almanya’da faaliyet gösteren bir kullanıcı HTC 10 fiyatını tam 190 euro aşağıya çekerek 290 eurodan satmaya başladı. Normalde telefonun Almanya’daki satış fiyatı ise 480 euro.

Satıcı, telefonun hiç kullanılmamış olduğunu fakat kutusunun açık olduğunu belirtiyor. Bu durum akıllara cihazların demo cihaz olup olmayacağını getiriyor. Elbette satıcı bu konuda bir açıklama yapmış değil. Fakat şimdiden stokların büyük bir bölümü tükenmiş durumda. Cihaz demo dahi olsa aradaki 190 euroluk indirimin hiç de azımsanacak bir indirim olmadığını belirtmeliyiz. Zira HTC 10 şu an ülkemizde 3000 TL’den başlayan fiyatlarla satılmakta.

Dünyanın En Popüler Telefonu Belli Oldu

Haberin Devamı