Yaşam HTC Butterfly 3 Hakkında Yeni Detaylar Sızdırıldı

HTC Butterfly 3 Hakkında Yeni Detaylar Sızdırıldı

Paylaş
HTC Butterfly 3 Hakkında Yeni Detaylar Sızdırıldı

Önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılması beklenen HTC Butterfly 3 hakkında internete sızdırılan yeni detaylar telefonun özelliklerini ortaya çıkardı.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M9’u Mart ayında piyasaya sürdükten sonra geçtiğimiz ay da telefonun farklı versiyonları olan HTC One M9+ ve HTC One E9’u piyasaya süren Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation, akıllı telefon pazarındaki çalışmalarına hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor. 2015 yılına oldukça hızlı bir giriş yapan HTC, şimdi de Butterfly serisinin yeni üyesi olan HTC Butterfly 3‘ü önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

HTC Butterfly 3 Hakkında Yeni Detaylar Sızdırıldı

Uzunca bir süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden HTC Butterfly 3 hakkında geçtiğimiz aylarda internete sızdırılan bilgiler telefonun donanımsal özellikleri hakkında ilk detayların ortaya çıkmasını sağlamış olsa da, telefonun bazı özellikleri belirsizliklerini koruyorlardı. Ancak telefonun tabi tutulduğu bir performans testinin sonuçlarının internete sızdırılması, merakla beklenen HTC Butterfly 3’ün donanımsal özelliklerinin detaylı olarak ortaya çıkmasını sağladı.

İnternete sızdırılan bu bilgilere göre HTC Butterfly 3‘ün donanımsal özellikleri arasında 1440 x 2560 piksel çözünürlükte 5.1 inç dokunmatik ekran, 64 bit sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 13 megapiksel arka kamera ve 8 megapiksel ön kamera yer alacak. Butterfly serisinin önceki üyeleri gibi suya dayanıklı olması beklenen telefonun Mayıs ayı sonunda piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Haberin Devamı

Samsung Kendi Evinde İstediği Başarıyı Yakalayamadı