Yaşam HTC Desire EYE BoomSound Video İnceleme

HTC Desire EYE BoomSound Video İnceleme

Paylaş
HTC Desire EYE BoomSound Video İnceleme

HTC, kaliteli ses özelliğini DR Dre'nin Beats teknolojisi ile başlatmıştı. Beats teknolojisi piyasada çok tutuldu ve HTC'ye önemli bir katkı sağladı. Ama HTC daha fazlasını istiyordu ve çok uzun zaman geçmeden kendi markası olan BoomSound'u piyasaya sürdü.

Boomsound ile beraberinde verilen kulak içi kulaklıklarla oldukça yüksek ve kaliteli bir ses deneyimi yaşamanız mümkün. Bass’lar çok daha tok, alçak ve yüksek sesler daha da net. Bunun en büyük avantajı sesi daha kaliteli hale getirmek için herhangi bir equalizer a ihtiyaç duymamanız.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer28294","28294","201503","28294-272914.jpg","1", "0","HTC Desire EYE BoomSound Video İnceleme");

HTC Boomsound profilini aktive ettiğinizde audio kalitesi inanılmaz derecede artıyor. Boomsound profili daha güçlü bass, daha net sesler ve video ile müzikleri daha detaylı bir ses çıkışı ile sunuyor.

HTC Desire Eye’da BoomSound teknolojisinin yanı sıra çift ön stereo hoparlör yer alıyor. Bu hoparlör, sahip olduğu amplifikatör sayesinde sesi zengin bir şekilde çevreliyor ve oldukça güçlü bir ses çıkışı ile fark yaratıyor. Tüm bunlara ek olarak HTC Desire Eye’da üstün çağrı kalitesi için 3 adet mikrofona da yer alıyor. Bunun en büyük özelliği konuşmalarınızı aynı odada oturuyormuşsunuz gibi hissettiriyor olması.