Bilim - Teknoloji HTC U11 Plus gün yüzüne çıktı
Paylaş
HTC U11 Plus gün yüzüne çıktı

HTC’nin yeni amiral gemisi modeli HTC U11 Plus tüm hatlarıyla ortaya çıktı

Tayvan’ın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan HTC, bu sektörde rekabet düzeyinin yüksek olmasından ötürü, bazı adımlar atmıştı.

Akıllı telefon bölümünün fikri ve mülki haklarını Google’a devreden şirket, belki de kendi inisiyatifindeki son amiral gemisi modeli üzerinde çalışıyor. Evet, bir süredir söylenti aşamasında bulunan HTC U11 Plus modelinden bahsediyoruz.


CİHAZIN BOYUTLARI DA ORTAYA ÇIKTI


Geçen günlerde sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Evan Blass, HTC U11 Plus özellikleri hakkında önemli bilgiler vermişti. Blass’ın bu açıklamalarının ardından LlabTooFeR kullanıcı ismi ile tanınan bir diğer Twitter kullanıcısı da önemli bilgiler verdi. U11 Plus hakkında bir video paylaşan LlabTooFeR, cihazın boyutlarını da ortaya çıkardı. HTC U11 Plus tasarımını tüm hatlarıyla gözler önüne seren videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

9.1MM'LİK KALINLIK


Sızdırılan yeni bilgilere göre, U11 Plus 158.2 x 74.6 x 9.1mm boyutlarında olacak. 6 inçlik bir ekranla gelmesi beklenen cihazın en boy oranının ise 18:9 olacağı belirtiliyor.
HTC U11 Plus’ın 4000 mAh gücünde ortalamanın üzerinde bir bataryadan besleneceğini de belirtelim. Açıkçası bu batarya boyutuna nazaran 9.1mm’lik kalınlığın son derece iyi olduğunu söylemek gerekiyor.
HTC’nin yeni amiral gemisi modelini ne zaman satışa sunacağı henüz netlik kazanmış değil. Son olarak telefonun Android 8.0 Oreo ile geleceğini de hatırlatalım.

Haberin Devamı