Bilim - Teknoloji HTC U11 Plus testlerde görüldü
Paylaş
HTC U11 Plus testlerde görüldü

HTC U11 Plus Geekbench performans testinde görüldü. HTC’nin yeni telefonunu birkaç gün içinde resmen tanıtması bekleniyor

Snapdragon 835 yonga seti kullanan ve 4 GB RAM’e sahip yeni bir HTC telefonu Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench’te yer alan bilgilerde telefonun adı yer almıyor. Ancak telefonun özelliklerine bakıldığında bu telefonun bir süredir gündemde olan HTC U11 Plus olduğunu kesin gözüyle bakılıyor.

YENİ DETAYLAR


Bildiğiniz gibi HTC kısa süre önce çıkardığı amiral gemisi akıllı telefonu U11’in Plus versiyonunu satışa çıkarmaya hazırlanıyor. U11 Plus’ın birkaç gün içinde resmen tanıtılması bekleniyor. HTC’nin düzenleyeceği bu etkinlik için bekleyiş sürerken telefonun performans testinde görülmesi ile yeni detaylar ortaya çıktı.

Daha önce belirttiğimiz gibi U11 Plus Snapdragon 835 yonga seti ve 4 GB RAM ile geliyor. Telefon Android 8.0.0 Oreo işletim sistemilye satışa çıkacak. Geekbench’te görülen bu model 4 GB RAM’e sahip olsa da HTC U11’de olduğu gibi Plus modelinin de iki farklı versiyonla gelmesi bekleniyor. Bazı pazarlarda 4 GB RAM’li versiyon satışa çıkarken, bazı pazarlarda da 6 GB versiyonu satışa çıkacak.

Xbox One X ve Forza Motorsport 8 Türkiye lansmanı

Haberin Devamı