Bilim - Teknoloji HTC'den One M9 kazası
Paylaş
HTC'den One M9 kazası

One M9'un One M8'e aşırı derecede benziyor oluşu, görünüşe göre HTC'nin bile aklını karıştırıyor!

One M9, kısa bir süre önce tanıtılmıştı ve şimdilerde artık telefonun ülkemizde raflarda yer almasını bekliyoruz. HTC fanları her ne kadar yeni amiralde bekledikleri yeniliklerin çoğunu görememiş olsalar da One M9'un güçlü bir model olduğu açık. Bunlar arasında telefonun Dolby destekli BoomSound hoparlörlerinin olduğunu da söyleyelim ve HTC'nin konuyla ilgili yaptığı bir çalışmanın nasıl bir kazaya yol açtığından bahsedelim.

HTC, Facebook sayfasında One M9 için bir paylaşımda bulunmuş ve bu fotoğrafta One M9'da yer alan BoomSound hoparlörlerin oyun deneyimine yüksek oranda katkı sağladığını anlatmaya çalışmış. One M9'un tasarımıyla One M8'i fazlasıyla andırdığını biliyoruz, ancak bunu HTC yetkililerinin bile ayırt edememiş olması şaşırtıcı. Zira bu paylaşımda One M9 yerine One M8'e yer verilmiş.

One M9'la One M8'in ön yüzden görünüşü arasında neredeyse fark yok. Fakat fotoğrafta kullanılan telefonun One M8 olduğunu ele veren detay ekranın üzerinde yer alan güç butonu. Bilindiği gibi bu güç butonu One M9'da sağ kenara taşınmış bulunuyor.

Bu hatanın fark edilmesinin ardından her ne kadar HTC fotoğrafı yayından kaldırmış olsa da, One M9'un tasarımıyla One M8'den ne derece fark yaratmadığı da böylece kanıtlanmış görünüyor.

Haberin Devamı

Resimlerle: Büyüleyici bir HTC One M9 konsepti!

Kaynak: CHIP Online