Bilim - Teknoloji HTC'nin geri sayımı başladı!
Paylaş
HTC'nin geri sayımı başladı!

HTC, bu akşam yeni bir şeyler tanıtmaya hazırlanıyor! İşte bizi bekleyen yenilik...

Güncelleme (15:40): Uh-Oh'un detayları resmi olarak ortaya çıktı ve HTC, ABD'ye özel "Advantage" hizmetini genişleterek, One M9 sahiplerine ücretsiz hasardan koruma hizmeti sunmaya başladı. "Hasar" kapsamına ekrana gelen hasarlar ve su nedeniyle oluşan hasarlar girmekte. Yani ABD'deki One M9 sahipleri, telefonlarını yanlışlıkla düşürüp kırdıklarında onu ücretsiz olarak değiştirebilecekler.

--

HTC, bu akşam "Uh-oh" adında bir etkinlik düzenleyecek. Etkinlikte HTC One M9'un ABD'deki çıkış tarihinin açıklanacağı düşünülüyor. Bunun yanında firma, söylentilere göre onarım hizmetlerini geliştirdiğini duyuracak.

Android Central'ın haberine göre HTC, bugünkü Uh-oh etkinliğinde bozulan cihazlara yönelik planlarının gelişmiş bir sürümünü tanıtacak. Yeni hizmetin altı ay yerine bir seneyi kapsayacağı, sadece kırılan camla kısıtlı kalmayacağı ileri sürülüyor. Örneğin suya maruz kalan cihazların da Uh-oh hizmetine dahil olacağı söyleniyor.

Bu arada One M9'u satışa sunmak için hazırlanan HTC, üç yeni uygulamasını Google Play'e eklemiş bulunuyor. Bu uygulamalardan HTC BoomSound Connect, AllPlay standardını kullanan hoparlörlere bağlanma işlevi sunuyor. Bir başka akış uygulaması olan HTC Connect, Bluetooth, DLNA veya Miracast ile uyumlu cihazlara akış yapmanıza olanak tanıyor. HTC Tasks ise bir görev yönetimi ve not alma aracı.

HTC'nin Türkiye saatiyle 18:00'da başlayacak olan Uh-oh etkinliği, bu YouTube bağlantısından izlenebilecek.

Haberin Devamı

Resimlerle: Tarihe geçen 10 unutulmaz cep telefonu!

Kaynak: CHIP Online