Bilim - Teknoloji Huawei Enjoy 7s 18 Aralık’ta satışta
Paylaş
Huawei Enjoy 7s 18 Aralık’ta satışta

Huawei’nin orta segmentteki yeni modeli bu ay içinde satışa sunulacak. 18 Aralık’ta raflardaki yerini alacak olan cihaz ilk etapta sadece Çin’de satılacak.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Huawei, şu aralar yeni bir model tanıtmaya hazırlanıyor. Huawei Enjoy 7s kısa süre önce Çin’in sertifikasyon kurumu TENAA’da ortaya çıkmıştı. Telefonun TENAA’da görünmesiyle birlikte özellikleri de açığa çıkmıştı. Şimdi ise sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Evan Blass Enjoy 7s’e dair bazı yeni bilgiler paylaştı.

Huawei Enjoy 7s, gücünü Kirin 659 yonga setinden alacak. Sistemini 3GB RAM ile destekleyecek olan telefonun dahili depolama alanı ise 32GB. İsteyenler için telefonun 4GB RAM / 64GB dahili depolama alanına sahip bir tık daha üst bir modeli de bulunacak.

Arka tarafında 13MP+2MP’lik çift ana kamera kurulumu bulunan telefonun en dikkat çeken noktalarından birisi de ekranı. 1080×2160 piksel çözünürlüğünde 5.65 inçlik ekranla gelecek olan telefon FullView teknolojisini de destekleyecek. 3000 mAh gücünde ortalama bir bataryadan beslenen telefonun kutudan ilk çıktığında EMUI 8.0 destekli Android Oreo ile çalışacak.

Siyah, mavi ve altın renklerinde satışa sunulacak olan telefonun fiyatı da 18 Aralık’ta netlik kazanacak. Huawei Enjoy 7s’in Çin’in ardından global pazarda da satışa çıkması bekleniyor.

Tomb Raider için yeni bir poster daha yayınlandı

Haberin Devamı