Bilim - Teknoloji Huawei Honor 7X fiyatıyla rakiplerinin canını yakacak
Paylaş
Huawei Honor 7X fiyatıyla rakiplerinin canını yakacak

Beklendiği gibi Huawei, orta seviye telefonu Honor 7X’i tanıttı. Resmi açıklamanın da öncesinde hakkında birçok bilgi sahibi olduğumuz akıllı telefon fiyatıyla rakiplerinin canını yakacak

Huawei Özellikle son moda amiral gemisi telefonları beğenen ancak pahalı bulanlar için çıkartılan alternatif, son kullanıcıya sunduğu detaylarıyla hedefine ulaşabilir.

Bu bağlamda akıllı telefonda 5.93 inçlik olabildiğince dar çerçeveli 18:9’luk Full HD+ ekran kullanılmış. Huawei tasarımı Kirin 659 işlemci, 4 GB RAM ile performans unsurlarını tamamlayan 7X, 32 GB, 64 GB ve 128 GB seçenekleriyle de kullanıcıları memnun edecek. Arka tarafta 16 + 2 MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumu yer alırken, ön tarafta 8 MP’lik bir sensöre yer verilmiş. 3340 mAh pil, Android 7.1 Nougat işletim sistemi, IP67 su geçirmezlik sertifikası da cihazın güzel özelliklerinden bazıları. Tarihi belli olmamakla birlikte Android 8 Oreo güncellemesinin geleceğini de ön görebiliriz.

200 DOLARDAN BAŞLIYOR


Şık tasarımıyla 17 Ekim’de boy göstermeye başlayacak olan Honor ailesinin yeni üyesi, 3 farklı renk seçeneğiyle 17 Ekim’de satışa sunulacak. 32 GB’lık baz modelin satış fiyatı 200 dolar, 64 GB’lık modelinki 260 dolar, 128 GB’lık modelinse fiyatı 305 dolar olarak belirlenmiş.


Essential Phone Beyaz Modeli Göz Kamaştırıyor

Haberin Devamı