Siyaset Huawei P Smart kaç lira? Özellikleri ne?
Paylaş
Huawei P Smart kaç lira? Özellikleri ne?

Huawei, P Smart adını verdiği akıllı telefonu satışa sundu. Şimdi Türkiye'deki vatandaşlar Huawei P Smart kaç lira? Özellikleri ne? sorularının cevabını arıyorlar. İşte Huawei P Smart'ın tüm özellikleri ve son kullanıcı fiyatı

Huawei P Smart, MediaMarkt, Teknosa, Turkcell, Turk Telekom, Vatan ve Vodafone'de satışa sunuldu. Huawei'nin amiral gemisi olan telefonun Türkiye'de kaç liradan satışa sunulduğu, fiyatının ne olduğu ve özellikleri teknoloji tutkunları arasında merak konusu oldu. Huawei P Smart yeni özellikleri ile kullanıcılarına akıllı bir telefondan daha fazlasını sunuyor. İşte Huawei P Smart'ın fiyatı ve özellikleri... Huawei P Smart Türkiye'de 1599 TL fiyatıyla satışa sunuldu. İşte Huawei P Smart'ın özellikleri


HUAWEİ P SMART'IN ÖZELLİKLERİ NE?


Huawei P Smart, fullview ekran tasarımına sahip. Ekran gövde oranı ise oldukça göz doldurucu: Yüzde 76. Telefonda işlem yaparken ekranı ikiye bölebiliyorsunuz. Telefonun Phone Clone özelliği ile bir değişiklik yaparsanız bilgilerinizin kaybolma riski sıfıra iniyor. Gelişmiş bokeh efekti olan telefonda muazzam portre ve selfie çekimlere imza atabilirsiniz.



Huawei, Share özelliği ile de tüm belgelerinizi en yakınınızdaki bri başka Huawei telefona transfer etmenize olanak tanıyor. Telefonda çift tık ile ekran görüntüsü alabiliyorsunuz. Tek tıkla ekrana dokunduğunuzda ise görüntü ve ses kaydoluyor.


HUAWEİ P20'NİN FİYATINI DA KEŞFEDİN


Ekrana W harfi yazdığınızda en çok kullandığınız uygulamaya da gidebiliyorsunuz. C harfi kamerayı açarken S harfi ekran kaydı almanıza imkan tanıyor.

Haberin Devamı