Bilim - Teknoloji Huawei P10 Plus İngiltere’de ön siparişe sunuldu
Paylaş
Huawei P10 Plus İngiltere’de ön siparişe sunuldu

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Huawei’nin yeni amiral gemisi modeli Huawei P10 Plus, İngiltere’de de satışa sunuldu. Peki Huawei P10 Plus Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Akıllı telefon pazarının en çok sevkiyat gerçekleştiren isimlerinden biri olan Huawei, yeni amiral gemisi modelini geçtiğimiz Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtmıştı.Huawei’nin yeni amiral gemisi modelleri P10 ve P10 Plus, teknik özellikleri ve tasarımlarıyla dikkat çekmişti.

ÖNCELİKLİ SATIŞ YERLERİNİN LİSTESİNİ GÖSTERMİŞTİ


Çinli üretici yeni amiral gemisi modellerinin ne zaman satışa sunulacağı hakkında ise kesin bir bilgi vermekten kaçınmış fakat telefonların ilk satışa sunulacağı bölgeleri gösteren ufak bir liste yayınlamıştı. Bu liste Huawei P10 ve Huawei P10 Plus’ın öncelikli olarak satışa sunulacağı bölgeleri gösteriyordu.

TÜRKİYE'DE DE ÖN SİPARİŞE SUNULUYOR


Bu liste de Huawei’nin genel anlamda güçlü olduğu ülkeler bulunuyordu. Ülkemizin de yer aldığı listedeki bazı ülkelerde P10 ve P10 Plus ön siparişe sunulmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Avrupa’daki bazı ülkelerde listelenen P10 Plus, dün ise İngiltere’de ön siparişe sunuldu.

İngiltere Vodafone yaklaşık olarak bir hafta önce Huawei P10’u ön siparişe sunmuştu. Saygın GSM operatörü şimdi de Huawei P10+’ı ön siparişe sundu. P10+’ı iki farklı renk seçeneği ile satışa sunan Vodafone teslimat tarihi içinse en erken 5 Nisan’ı işaret etti. Üstelik seçilen renge göre bu tarih 26 Nisan’ı da bulabilecek.

Öte yandan Huawei P10+’ın fiyatı ise 680 Pound olarak belirlenmiş durumda. Geçtiğimiz hafta ön siparişe sunulan P10’un fiyatı ise 580 Pound’tu.

Yeni Nokia modelleri ne zaman satışa sunulacak?

Haberin Devamı