Bilim - Teknoloji Huawei P20'nin fiyatı da ortaya çıktı!
Paylaş
Huawei P20'nin fiyatı da ortaya çıktı!

Mobil Dünya Kongresi’ni es geçen Huawei, önümüzdeki günlerde Paris’te düzenleyeceği özel bir etkinlikle yeni amiral gemisi modellerini tanıtacak. 3 farklı model tanıtacak olan Çinli üreticinin Huawei P20, P20 Lite ve P20 Pro modelleri ile teknoloji tutkunlarının karışışına çıkması bekleniyor.

Peki Çinli üreticinin 3 kamerası ile bir ilke imza atacak olan modeli, fiyat anlamında hangi düzeyde yer alacak? Keza Huawei P20 fiyatı hakkında daha önce de bazı söylentilerle karşılaşmıştık. Fakat bu sefer ki çok daha güvenilir diyebiliriz.

Son birkaç yıldır özellikle amiral gemisi modellerinin fiyatında önemli artışlar meydana geldi. Bu durum sadece Türkiye için geçerli değil. Türkiye ile birlikte Avrupa ve Amerika’daki fiyatların da hayli yükseldiğini söylemek mümkün. Hatta iPhone X’in beklenenin altında seyreden satış rakamları bile, telefonun yüksek fiyatına bağlanmış durumda.

Hal böyleyken Huawei P20 fiyatı ile ilgili detaylarda büyük önem arz ediyor. Keza bir telefonun başarılı olmasının önündeki en büyük etkenlerden birisi de fiyatı diyebiliriz.

Çinli üreticiye oldukça yakında bir kaynaktan alındığı iddia edilen bilgiye göre, Huawei P20 fiyatı 679 euro dolaylarında olacak. Dünyanın 3 kamera sahip ilk telefonu olma özelliğini taşıyacak olan Huawei P20 Pro fiyatı ise 899 euro olarak belirlenmiş. Bu fiyatın iPhone X’in 1150 euro olan Avrupa fiyatının altında kaldığını da dip not olarak belirtelim.

P20 Lite için istenen ücret ise 369 euro seviyelerinde. Elbette bizim için önemli olan bu cihazlar için Türkiye’de talep edilecek olan ücret. Bekleyip göreceğiz.

KODLAMANIN BASİT VE EĞLENCELİ YOLU; ARDUİNO

Haberin Devamı