Spor Hugo Almeida operasyonu

Hugo Almeida operasyonu

Paylaş
Hugo Almeida operasyonu

Hugo Almeida'nın tüm haklarını elinde bulunduran 'fon', “Schalke'den teklif var” dedi ve Yıldırım Demirören harekete geçti

Bebe’yi aldıktan sonra transfere noktayı koymaya hazırlanan Beşiktaş’a Almanya’dan şok bir haber geldi. Geçen sezonun devre arasında transfer edilen Hugo Almeida’ya, Schalke’nin talip olduğu ortaya çıktı.

Güçlü ve bitirici bir golcü almak isteyen Schalke’nin, Almeida için Portekizli’nin tüm haklarını elinde bulunduran ‘fon’la temasa geçtiği kaydedildi. Bunun üzerine yönetim ile fon arasındaki görüşmeler de başladı.

ALMEİDA KALMAK İSTİYOR

Hugo Almeida her fırsatta Beşiktaş’ta kalmak istediğini belirtirken fon ise, “10 milyon Euro’ya yaklaşan teklifler var. Ancak isterseniz 4 milyon Euro’ya bonservisini siz alabilirsiniz” önerisini sundu.

Takımı bozmak istemeyen Yıldırım Demirören’in ise gerekirse Almeida’nın bonservisini satın alıp, krizi çözmeyi düşündüğü kaydedildi.

Başkan’ın, “Transferi şimdilik noktaladık. Ancak Beşiktaş’ta transfer bitmez, çalışmalar hep sürer” açıklaması da akılları karıştırdı. Eğer Hugo Almeida 10 milyon Euro’ya satılırsa, Beşiktaş bu transferden de kasasına yaklaşık 4.5 milyon Euro koyacak.

Fanatik/Orhan Yıldırım

Haberin Devamı