Gündem Hulusi Akar yeni yaveriyle Meclis'e geldi!

Hulusi Akar yeni yaveriyle Meclis'e geldi!

Paylaş
Hulusi Akar yeni yaveriyle Meclis'e geldi!

Meclis açılışına katılan isimlerden birisi de Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'dı. Akar 15 Temmuz öncesinde Meclis'e geldiğinde hemen arkasında darbeci yaveri Levent Türkkan oturuyordu. Bu sefer Hulusi Akar yeni yaveriyle TBMM Genel Kurulu'na katıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, 26.dönem 2.yasama yılı açılışı dolayısıyla toplandı.

Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın açılış konuşmasının ardından Genel Kurul'da kürsüye Cumhurbaşkanı Erdoğan geçti ve yaklaşık 1 saatlik bir konuşma yaptı.

Komuta kademesi de Meclis Genel Kurulu'ndaki dinleyiciler locasındaki yerlerinde hazır bulundu. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar yeni yaveriyle Genel Kurul salonundaydı.

Hatırlanacağı gibi 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde Hulusi Akar'ın yaveri olan Levent Türkkan darbeci çıkmıştı. Ardından Hulusi Akar özel kuvvetlerde görevli bir albayı kendisine yaver olarak seçmişti.

Yeni yaver Meclis'te Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın bir sıra arkasında oturdu.

Hulusi Akar'ın darbeci yaveri Levent Türkkan 15 Temmuz öncesindeki Meclis Genel Kurulu'nda Hulusi Akar'ın hemen arkasında böyle oturmuştu:(Altta)


Hulusi Akar'ın özel kuvvetlerden seçtiği yeni yaveri olan albay bugün Meclis Genel Kurulu'nda Akar'ın hemen arkasında oturdu: (Altta)