Magazin Hülya açtı ağzını yumdu gözünü!

Hülya açtı ağzını yumdu gözünü!

Paylaş
Hülya açtı ağzını yumdu gözünü!

Hülya açtı ağzını yumdu gözünü!

Gülben Ergen’in ‘ayrılık’ yorumu Hülya Avşar’ı çileden çıkardı. Ergen’in, “Hülya bana ayrılığı konusunda öyle şeyler anlattı ki, çok önemli ama size söyleyemem” demesi üzerine Avşar Kızı, ‘Uçankuş’ sitesine, “Tamamen yalan.

Ben Sadettin Bey’le ilişkimiz hakkında kimseyle konuşmadım. Olağanüstü kırgın ve üzüntülüyüm” açıklamasını yaptı.

Ergen ise, “Hülya ile aramda sorun yok. Bir açıklama yapmamış. Mesajlaştım, isterseniz bakabilirsiniz” diyerek telefon mesajlarını gazetecilere gösterdi.

Saran'ın hayatında başka bir kadın mı var? Sonraki sayfada...

Saadettin Saran-Hülya Avşar ilişkisinin bir süredir bir küs bir barışık gittiği söyleniyordu. Çift bir süre önce ayrıldı ama Avşar Kızı bunun duyulmasını istemedi.

İddiaya göre, Saran bu süreçte yeni bir ilişki yaşamaya başladı. Saran’ın yeni sevgilisi, Avşar ile ilişkisinin bittiğini kesin bir dille açıklamazsa kendisiyle bir daha görüşmeyeceğini söyledi.

Bunun üzerine Saran, basına “İlişkimizi noktaladık” açıklamasını gönderdi. Avşar barışmayı beklerken aldığı haber karşısında şoka uğradı. Avşar Kızı önceki gün İstinye Park’taydı.

Neşeli görünen Avşar, gazetecilerin eski sevgilisi hakkındaki sorularını, “Konu kapandı. Artık konuşmayacağım. Bundan sonra lay lay lom” diyerek yanıtladı.

Avşar'ın ilk sözleri neler oldu? Sonraki sayfada...

Sadettin Saran'la ilişkisini noktalayan Hülya Avşar, ayrılığın ardından ilk kez konuştu.Hürriyet gazetesinin haberine göre; kendisi evlenmek istediği halde Saran'ın buna yanaşmadığı, ilişkide Saran'ın kızı ve işinden sonra üçüncü planda gelmekten bıkıp isyan ettiği söylenen Avşar, şu açıklamayı yaptı:

"Sadettin Bey çok dürüst, düzgün kişiliği olan biri. Benim için önemli bir kişidir. Yaşadık ve bitti ama ben kendisine hayatım boyunca saygı duyacağım. Çok güzel bir arkaşlığımız olduğundan, konuşarak ikimizi de yıpratmak istemiyorum, çünkü ona zarar gelirse şimdikinden çok daha fazla üzülürüm.

Sadettin'in kılına zarar gelsin istemem. Sonuçta o bir işadamı ve magazin dünyasıyla gerçekten alakası yok. Zaten konuşacak bir şey de yok.”

İkilinin ilişkisi nasıl bitmişti? Sonraki sayfada...

İkilinin ilişkisi bu notla bitti:

Üç buçuk yıldır birlikte olan sevgililer, bir cümlelik maille ayrılıklarını kamuoyuna duyurdular. İşte Saran'ın tek cümlelik ayrılık açıklaması; "Sayın Hülya Avşar ile üç buçuk yıldır olan beraberliğimiz sona ermiştir. Bilginize iletir, saygılarımı sunarım."

Sadettin Saran

4

Haberin Devamı