Magazin Hülya Avşar'ın teyzesi öfkeli!

Hülya Avşar'ın teyzesi öfkeli!

Paylaş
Hülya Avşar'ın teyzesi öfkeli!

Hülya Avşar'ın teyzesi Hatice Kayserili, su baskını nedeniyle mağdur olduğunu söyleyerek çözüme kavuşmayan konu için yargıya başvuracağını söyledi

Hülya Avşar’ın Ayvalık'ta ikamet eden teyzesi Hatice Kayserili, pazar günkü sağanak yağmur sonrasında yaşanan su baskını nedeniyle mağdur oldu. Menfezlerin taşmasıyla evinde meydana gelen su baskınında bazı eşyaları kullanılmaz hale gelen teyze Kayserili, 9 yıldır aynı sorunla karşı karşıya kaldıklarını ve konuyla ilgilenilmediğini belirtti.



'SEN DE BURAYA GELİYORSAN ARTIK...'

Defalarca belediye yetkililerinden yardım istediğinde kendisine “Sen de buraya gelirsen artık ayıp” dendiğini ve bu lafa içerlediğini kaydeden Kayserili, şunları söyledi:



"Burası 1965 yılından beri baba evimizdir. 9 yıldır aynı eziyeti çekmekte ve çok mağdur olmaktayız. Sağlığımız bozuldu. Her seferinde eşyalarımız kullanılamaz hale geldi. Hep yenisini almak zorunda kalıyoruz. Eşya almamızı hiçbir zaman problem etmedik. Kiin ne gerekiyorsa onun yapılmasını istiyoruz.



'HÜLYA BENİM YÜZÜMDEN MAĞDUR OLDU'

Ben dilekçe vermeye gittiğimde personel, ’sen de buraya geliyorsan, artık ayıp’ dediler. Ama ben yardım, para istemiyorum ki. Her yağmur yağdığında kendi imkanlarımla suyu boşaltıyorum. Gelip şuradan 5 dakika suyu çekseler. Bu Hülya ile alakalı değil. Belediye görevini yapmadığı için mağdurum. Yeğenim benim yüzümden mağdur oldu. İlgilenmiyor gibi göründü. Bize bir şey olsa uçak gönderir. Keşke Herkes Hülya’nın yarısı olsa. Konuyu yargıya taşıyacağız."



'NE DEMEK HÜLYA YAPSIN!'

Haklarını yargı yoluyla arayacaklarını vurgulayan Hülya Avşar’ın eniştesi Ufuk Kayserili ise "Durumu Ayvalık Belediyesi’ne, Kaymakamlığa, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi'ne (BASKİ) bildirmemize rağmen yerinde inceleme ve menfezle ilgili herhangi bir işlem yapılmamıştır. Evimizin önündeki menfez ana yol üzerinde. Bizim usta tutup yapabileceğimiz bir iş değildir. Öyle olsa şimdiye kadar aynı şeyleri yaşamaz bir çözümünü bulurduk. Kendi çabamızla menfezin girişinde çalışma yaptık, moloz dökülmüştü kaldırdık. Hülya bu işleri yapmak zorunda değildir. Kızın bu işte günahı yok. Ne demek Hülya’dır yapsın, Ayvalık’ın her tarafı tıkandı Hülya mı yapsın? Biz görevi olanları göreve davet ediyoruz. Beceremiyorlarsa çeksin gitsinler" dedi.

Hatice Kayserili'nin açıklamalarının tamamı:



DHA


Haberin Devamı