Magazin Hülya Avşar tacizi affetmedi!

Hülya Avşar tacizi affetmedi!

Paylaş
Hülya Avşar tacizi affetmedi!

Hülya Avşar'a, 2 yıl önce cep telefonundan taciz içerikli mesaj yolladıkları tespit edilen işadamı Sadettin Saran'ın arkadaşları Elif-Haluk Noğay çifti hakkında 8 yıl hapis istemiyle dava açıldı

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, avukatı ile birlikte 2009 Nisan’da Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak, kendisine 2 farklı numaradan taciz mesajları atan şüpheli ya da şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu. Avşar’ın şikayeti üzerine soruşturmayı derinleştiren savcılık, ilk olarak telefonların Murat Karabulut ve Hasan Yılmaz adında iki kişiye ait olduğunu tespit etti. Ancak yapılan yazışmalar, her iki ismin de sahte olduğunu ortaya çıkardı. Daha sonra hatların gerçek sahiplerinin Avşar’ın bir süre önce ayrıldığı sevgilisi işadamı Sadettin Saran’ın Ankara’da yaşayan arkadaşları Haluk ile Elif Noğay çifti oldukları belirlendi.

Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na gönderilen talimatla burada ifadeleri alınan Noğay çifti, haklarındaki iddiaları kabul etmedi. Ancak bu, Noğaylar’ın hakkında kamu davası açılmasının önüne geçemedi. Sarıyer Cumhuriyet Savcısı Bayram Köroğlu, yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğü soruşturmasını geçtiğimiz günlerde tamamladı. Sarıyer 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamede, şüpheli çiftin, “sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret” (TCK 125/2) , “kişilerin huzur ve sükununu bozma” (TCK123/1) ve “imzasız mektupla veya özel işaretlerle tehdit” (TCK 106/2.b.2 ) suçlarından, 30 aydan 8 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmaları istendi.

'ÖLÜMÜN YAKLAŞTI'

İddianameye göre Noğay çifti, Avşar’a yakın kimliği tespit edilemeyen bir “köstebek”ten, ünlü oyuncunun nerede, kiminle olduğunu ve ne yaptığını öğrenerek, şüpheliye, taciz ve hakaret içerikli “canlı” mesajlar atıyordu. 19 Mart 2009 ile 23 Ekim 2010 tarihleri arasında Avşar’a 2 farklı numaradan atılan 21 mesajın dökümüne de yer verildi. İddianamede, şüpheli çiftin, yurt dışına çıkmak için Atatürk Havalimanı’na gidip, arabasını parkeden Avşar’ın aracının camına üzerinde, “Ölümün yaklaştı” yazan bir kağıt yapıştırdıkları da öne sürüldü. Çiftin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

İşte o mesajlardan bazıları

- Onbeş yıldır büyücülerle uğraştığın biliniyordu. Sado’ya (Sadettin Saran) da yapmışsındır Allah bilir.

- Adamın kıymetini bilemedin. Sana şubatta biter demiştim. Senden çok daha iyilerine layık teyze.

- Adamın yanında ablası gibi duruyorsun. O siyah kıyafetinle çok rüküşsün. Kürk de çok demode, yakışmamış.

- Cahide Sonku gibi öleceksin. Onun filmini yaparlar ama senin filmini yapmazlar: Kimse o...yu oynamaz.

BİRLİKTE ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFI FACEBOOK’A KOYDU

Ankaralı işadamı Haluk Noğay, Sadettin Saran’a, bazı güneydoğu illerine yaptığı sosyal yardımlarda eşlik etmişti. Haluk Bey’in eşi Elif Hanım’ın sosyal paylaşım sitesi facebook’taki sayfasında oğlu ve Avşar ile birlikte çekilmiş bu fotoğrafına yer verdi

Haberin Devamı

VATAN