Magazin Hülya Avşar: Zehra bu sene dönüyor

Hülya Avşar: Zehra bu sene dönüyor

Paylaş
Hülya Avşar: Zehra bu sene dönüyor

Hülya Avşar, yemek yediği bir mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Avşar'ı bakın ne kızdırdı

Hülya Avşar, soruları yanıtlarken yanından geçen Ferrari marka aracın çıkardığı motor gürültüsüne sinirlendi. Avşar tepkisini, “Çakacaksın ağızlarının ortasına iki tane. Param var diye gösteriş yapmak için bu sesi çıkartan aletler insanları rahatsız ediyor. Arabaya küfür etmekten beğenemiyorsun” sözleriyle gösterdi.

DUŞTAN ÇIKTIĞIMDA BİLE BENİ GÖRECEKLER


Salaş giyim tarzı için de konuşan Avşar, “Selfie’de beni öyle hallerde görecekler ki, şimdiden alışsınlar diye bu şekilde giyiniyorum artık. Sabah kalktığımda, duştan çıktığımda bile beni görecekler. Çok eğlenceli, çok keyifli olacak” diye açıklama yaptı.

DİZİLER İNSAN IRKINA AYKIRI


Oyunculuk hakkında sinema filminde yer alacağını söyleyen oyuncu, diziler hakkında da çok sert eleştiri yaptı. “Dizilerde kesin ve kati şartlarım var. Onlar insan ırkına aykırı çalışıyor” dedi. Yeni oyuncular arasında seçme şansının olmadığını dile getiren Avşar, erkek oyuncuları beğendiğini ancak kadınlar için aynısını söyleyemeyeceğini belirtti.


Hülya Avşar'ın kilo korkusu!


Yeni şarkıcılar hakkında da konuşan Hülya Avşar, Aleyna Tilki için sorulan sorulara ilginç bir cevap verdi. “Aleyna hakkında şöyle böyle mi dememi bekliyorsunuz? Ben o yaşlardayken benim hakkımda eleştiri yapılsa çok üzülürdüm. O yüzden sağduyulu olup Aleyna gibi gençlerimizin elinden tutup onlara destek olmamız gerek” diye konuştu.

SAVAŞI BEN KAZANDIM


“Zehra bu sene dönüyor. Burada ki arkadaşlarını orada bulamadı. Ben Zehra’nın mimar olmasını çok istedim ve ben bu savaşı kazanacağım. Mimarlığı kazandı. Onu dondurmuştuk. Londra’ya dönüp dönmeyeceğine yazın karar vereceğiz. Burada kalırsa mimarlık okuyacak. Kolunda bir bilezik olsun istiyorum. Ama kendi isteğiyle kalsın diye şuan yorum yapmayacağım” dedi ve yaptığı her şeyin arkasında olduğunu şu sözlerle dile getirdi. “Olgun bir insan oldu. Çok düzgün bir çocuk oldu. O yüzden çok rahatım. Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun”

SAHNEDE 2 BİN KİLO ÇIKIYORUM


Geçtiğimiz günlerde Günay’da sahneye çıkan Hülya Avşar sahneye basın almamıştı. Kilo aldığı için basın almayıp, photoshoplu fotoğraflarını servis eden Avşar çıkan haberlere sitem etti. “Sahnede 2 bin kilo çıkıyorum. Çıtıpıtı insanım bana kilo almış yazıyorlar. Selfie her şeyi ortaya çıkaracak” dedi.

Haberin Devamı