Magazin Hülya Avşar'dan MHP Genel Sekreterine: Sana ne lan

Hülya Avşar'dan MHP Genel Sekreterine: Sana ne lan

Paylaş
Hülya Avşar'dan MHP Genel Sekreterine: Sana ne lan

12 Eylül döneminde idam edilen Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatının anlatıldığı 'Veda Mektubu-Ankara Yazı' filminde Pehlivanoğlu'nun annesini canlandıracak olan Hülya Avşar'a "O seti başına yıkarız" diyen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'a çok sert yanıt geldi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, bugün Hülya Avşar’ın askeri darbe döneminde idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu’nun hayatının anlatıldığı ’Veda Mektubu-Ankara Yazı’ filminde rol alacağı haberleri üzerine çok sert yorumlarda bulunmuştu. Ataman, 'o seti başına yıkarız' demişti.

Gazetevatan.com'a konuşan Hülya Avşar, MHP'li isme çok sert yanıt verdi. Avşar kızı, MHP'li vekili 'haddinizi bilin' diye uyardı.

İşte o açıklama:

Velev ki bir partiye destek veriyorum

Velev ki Ello kızı Malakanım

Velev ki Hülya Avşar'ım

Velev ki Beşiktaşlıyım

Velev ki Kürdüm

Velev ki Türküm

Sanane lan, seni araştırırsak neler çıkar kim bilir dibinden, ondan da banane. Bana Ello kızı Malakan diyerek bölücülük yapan, sanatımla kişiliğimi karıştıran, fikirlerime saygı duymayarak demokrasiye, özgürlüğe karşı olduğunu gösteren sen kimsen, ben bu filmde oynayacağım, sizde gelin engelleyin.

32 yıllık sanat hayatımı, ne size ne de başka bir partiye göre yönlendirmeyeceğim. Şunu bilin ki Hülya Avşar kısacası sanat ve sanatçı partiler üstüdür. HADDİNİZİ BİLİN.

Hele ki anneliğime laf söylerseniz, tek başıma bir kadın olarak sizinle başederim. Bekliyorum sete hemde arkama sizin gibi parti gücünü almadan ,tek bir kadın olarak.

GAZETEVATAN.COM/ AYŞEGÜL DÖNMEZ

Haberin Devamı