Magazin Hülya çok kızacak

Hülya çok kızacak

Paylaş
Hülya çok kızacak

Feraye Çilingiroğlu "Ben ilişkim için 3 maymunu oynamam. 'Oynarım' diyene de inanmam" dedi

‘3 MAYMUN DEĞİL 3 ÇEKİRGE’

Haberin Devamı

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun 12 yıllık evlilikleri Eylül 2005’te bitmişti. Çünkü Kaya Çilingiroğlu’nun, Feraye Tanyolaç ile 4 yıllık ilişkisi ortaya çıkmıştı. Kaya Çilingiroğlu oğlu Hüseyin Kaya’nın annesi Feraye Tanyolaç ile Şubat 2009’da evlenmişti. Feraye Çilingiroğlu, Hello dergisine verdiği röportajda Hülya Avşar’ı kızdıracak açıklamalar yaptı. Feraye Tanyolaç “Ben ilişkim için 3 maymunu oynamam. ‘Oynarım’ diyene de inanmam. Çünkü bu durum kadının doğasında yok. Ben onu 3 çekirge olarak değiştiriyorum” dedi.

‘EVLİLİK İYİ BİR PRODÜKSİYONA BENZER’

Feraye Çilingiroğlu evliliği hakkında şöyle konuştu: “Nikah, ilişkimizde hiçbir değişiklik yapmadı. Klasik kuralların insanları olmadığımız için iki sevgili gibi yaşamaya devam ediyoruz. Bunun da hayatımıza yansıması eğlenceli oluyor. Mutlu evlilik iyi bir prodüksiyona benzer. Her şey kıvamında ve eksiksiz yapılmalı. İyi bir ekip çalışması mutluluk getirir. Ben Kaya’yı kaybetme korkusu yaşamıyorum. Çünkü aradığımızı bulduk ve birbirimizin kıymetini biliyoruz”.

Haberin Devamı

HÜLYA AVŞAR NE DEMİŞTİ?

Hülya Avşar 2003’te henüz Kaya Çilingiroğlu’ndan boşanmamıştı. Hülya Avşar, Kaya Bey’in çapkınlık yaptığı dedikoduları üzerine “Evli kadınlar 3 maymunu oynamalı. Ben görmedim, duymadım, bilmiyorum” demiş, büyük eleştiri toplamıştı. Hülya Avşar 2 hafta önce de “Evliliğim boyunca 5-6 kere aldatıldığımı hissettim. Ama soramadım. Çocuğum olduğu için başkasının koynuna girmiş adamı, tekrar koynuma aldım. Belki de hata yaptım” diye konuşmuştu.