Magazin Hülya Cup 10 yaşında

Hülya Cup 10 yaşında

Paylaş
Hülya Cup 10 yaşında

TED'in Hülya Avşar'ın adına düzenlendiği 'Hülya Cup' tenis turnuvası 10 yaşında. 18 Nisan'da başlayacak olan turnuva, 14 katagoride geçekleştirilecek

Hülya Cup, bu yıl da 3 ayaktan oluşuyor. Turnuvanın birinci ayağı TED Hacıosman Tesisleri’nde, ikinci ayağı İzmir Kültürpark Tenis Kulübü’nde ve üçüncü ayağı Antalya Tenis İhtisas Kulübü’nde düzenlenecek.

Haberin Devamı

Hülya Avşar, turnuvanın 10 yaşına girmesinden dolayı oldukça mutlu olduğunu söylerken tenis sporunun yaygınlaşmasında biraz olsun katkısı olsa bile kendini önemli bir iş başarmış insan olarak göreceğini dile getirdi.

Sanatçı, ayrıca turnuvanın misyonunun yine engelli sporculara destek ve çocukları tenis yapmaya heveslendirmek olduğunu dile getirdi.

FONLA BURS VERECEK

Hülya Cup, aynı zamanda tenis konusunda yetenekli öğrencilere de burs verecek. Hülya Cup Burs Fonu’nun sağlayacağı burslardan sadece devlet okulunda öğrenim gören ve Türkiye Tenis Federasyonu Yaş Gurubu Klasmanı’nda ilk 16’da olan öğrenciler faydalanabilecek.

Hülya Avşar, aynı zamanda geçtiğimiz günlerde gazetelerde yayınlanan ‘Sadettin Saran ile pişti’ oldu şeklindeki haberleri “Biz Sadettin Bey ile aynı mekânda karşılaşmadık. Sanıyorum, kendisi gittikten sonra ben aynı mekâna gelmişim. Sadettin Bey’in beni görüp mekânı terk etmesi söz konusu değildir” sözleriyle değerlendirdi

Haberin Devamı