Magazin Hülya Koçyiğit'ten iyi haber!

Hülya Koçyiğit'ten iyi haber!

Paylaş
Hülya Koçyiğit'ten iyi haber!

Amerika'da kanser tedavisi gören Hülya Koçyiğit'in ameliyatının başarılı geçtiği açıklandı. Yoğun bakımdan normal odaya alınan usta oyuncu ''Sevginin gücüne inanırım'' dedi

Türk sinemasının usta oyuncusu Hülya Koçyiğit, tedavi olmak içi gittiği Amerika'da önceki gün ameliyat oldu. Sanatçının akciğerinin sağ üst lobundaki kanserli bölge için ameliyatı York'taki Presbyterian Hastanesi'nde Dr. Nasser Altorki ve ekibi tarafından gerçekleştirildi.

''BANA DUA EDİN''

Sosyal medya hesabından ameliyat öncesi yaptığı paylaşımda sevenlerinden dua beklediğini belirten Hülya Koçyiğit, şunları kaydetmişti:

''Bugün benim için zor bir gün. Sizlere güzel haberler vermeyi umut ederek yazıyorum. Hala York'tayım. Akciğerimin sağ üst lobundaki kanserli bölge için Presbyterian Hospital'da Dr. Nasser Altorki ve ekibi tarafından gerçekleştirilecek ameliyata gireceğim birazdan. Sizlerden, benim için dualarınızı esirgememenizi umut ediyorum. Her zaman güzel dileklerinizle yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Var olun.''





''TÜMÖRÜ TEMİZLEDİK''

Ameliyatın sorunsuz geçtiğini söyleyen Dr. Altorki, , ''Tümor, torakoskopik yöntemle temizlendi. Hülya Hanım bir müddet daha hastanede kaldıktan sonra taburcu olacak. Ancak kontrolleri düzenli olarak devam edecek'' dedi.

'SEVGİNİN GÜCÜNE İNANIRIM'


Hülya Koçyiğit de ameliyat sonrası sevenlerini şu mesajı paylaştı:

"Herkese merhaba. İçten dilekleriniz ve esirgemediğiniz dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sevginin gücüne her zaman inandım. İyi ki varsınız. Doktorum, ameliyatımın iyi geçtiğini söyledi. Yoğun bakımdan, normal odaya az önce geçtim. Ancak bir müddet daha hastanede kalacağım. Yorumlarınızı tek tek okuyamasam da şu anda iyi dileklerinizden haberdarım ve hepsini okumak için sabırsızlanıyorum. Desteğiniz bana yüksek moral, inanın. Arayan, soran, mesaj atan, güzel dilekleriyle yanımda olduğunu hissettiren herkese müteşekkirim. Var olun."


2 HAFTA SONRA TÜRKİYE'YE DÖNMEYİ PLANLIYOR

Hülya Koçyiğit'in en az 15 gün uçağa binemeyeceği ve bu nedenle en erken iki hafta sonra, ameliyat sırasında yanında bulunan eşi Selim Soydan, kızı Gülşah ve damadı Ender Alkoçlar ile Türkiye'ye dönmeyi planladığı öğrenildi.


Hülya Koçyiğit kaç yaşında?


Haberin Devamı