Gündem Hurdacının 60 bin TL'si gasp edildi

Hurdacının 60 bin TL'si gasp edildi

Paylaş
Hurdacının 60 bin TL'si gasp edildi

Aksaray'da hurdacılık yapan Bayram Tunç, hurda almak için görüştüğü 4 kişi tarafından silah zoruyla 60 bin TL'sinin gasp edildiğini iddia etti

Nevşehir'de hurdacılık yapan Bayram Tunç'un işyerini arayan bir kişi Aksaray'dan aradığını ve elinde değeri yaklaşık 60 bin TL olan hurda olduğu söyledi.

Bunun üzerine Tunç, bankadan 60 bin TL çektikten sonra yanına damadı ve işçisini de alarak 50 AR 853 plakalı kamyonla Aksaray'a geldi.

Tunç, Aksaray merkeze bağlı Dorukini Köyü yakınlarında 4 kişi ile buluştu. Ellerinde hurda olduğunu söyleyen 4 kişi, Tunç'a kamyonun darasını almasını söyledi.

Bunun üzerine yakın bir bölgedeki kantarda kamyonun darasını alan Tunç, yeniden 4 kişi ile buluşup Dorukini Köyü'nde ıssız bir bölgeye geldi.

Kimlikleri tesbit edilemeyen 4 kişi iddiaya göre burada Tunç ve yanındakileri yere yatırdıktan sonra 60 bin TL ile cep telefonlarını alıp yaklaşık bir kilometre ileride kendilerini bekleyen minibüse binip kaçtı.

Bayram Tunç, damadı ve işçisi olay yerinin yaklaşık 1 kilometre ilerisindeki bir çiftliğe gidip, oradan telefonla jandramaya haber verdi. Jandarma ekipleri, kaçan 4 kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.