Türkiye (Son Dakika) Hurdaya dönen araçlardan sağ çıktılar!

Hurdaya dönen araçlardan sağ çıktılar!

Paylaş
Hurdaya dönen araçlardan sağ çıktılar!

Düzce'de gece yarısı çarpışarak hurdaya dönen 2 otomobilden 7 kişi yaralı olarak kurtuldu. Araçlardan birinde Düzce'de Organize Sanayi Bölgesi'nde işten çıkarılan işçilerin bulunduğu öğrenildi

Edinilen bilgiye göre, Kazım Yazıcı’nın kullandığı 61 AS 791 plakalı otomobil, Düzce-Aydınpınar yolu Otluoğlu sapağı mevkiinde karşı yönden gelen Metin Taşlıyan’ın kullandığı 81 DC 073 plakalı otomobille çarpıştı. Hurdaya dönen iki araçta bulunan Kazım Yazıcı, Faruk Taş, Ayhan Bal, Umut Yıldırım, Mehmet Taşlıyan, Selami Arslan ve Sinan Emiroğlu yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi acil servisi, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisi ve özel bir hastaneye kaldırıldı.

HURDAYA DÖNEN ARAÇLARDAN MUCİZE ESERİ KURTULDULAR

Kazaya karışan her iki araç da tamamen hurdaya dönerken, çarpışmanın etkisiyle araçlara ait parçalar yol kenarında bulunan evlerin bahçelerine kadar fırladı. Görgü tanıkları kazaya tali yoldan ana yola yanlış çıkış yapan bir aracın sebep olduğunu iddia etti. Kazayı gören görgü tanıkları, "Sapaktan bir ticari araç ana yola çıkmış ve yolunda giden 81 DC 073 plakalı otomobile çarpmış. Çarpmanın etkisiyle otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü de kendi yolunda giden 67 AS 791 plakalı otomobile çarpmış. Sonuç ortada" diye konuştu.

Haberin Devamı

'İŞTEN ATILAN İŞÇİLERE YEMEK GÖTÜRÜYORLARDI'

Kaza sonrası ortaya atılan iddialara göre kazaya karışan 67 AS 791 plakalı araçta, pazartesi günü Düzce’de Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikada işten çıkarıldıkları için kendilerini fabrika kapısına zincirleyen işçilerin bulunduğu öğrenildi. Kazaya karışan 67 AS 791 plakalı araçta bulunan Umut Yıldırım, Kazım Yazıcı, Selami Arslan, Ayhan Bal ve Faruk Taş iddialara göre göre fabrika önündeki sendika eylem çadırında nöbet tutan arkadaşlarına yiyecek götürüyorlardı.

Diğer yandan, jandarma ekipleri görgü tanıklarının da ifadeleri doğrultusunda kazaya bir aracın daha karıştığını ve kaçtığını tespit etti. Aracın belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

İHA

Haberin Devamı