Spor Hüseyin Göçek'ten yalanlama

Hüseyin Göçek'ten yalanlama

Paylaş
Hüseyin Göçek'ten yalanlama

FIFA kokartlı hakemlerden Hüseyin Göçek, basında hakkında çıkan haberleri yalanladı

Hakkında bir gazetede "Göçek doğuştan Galatasaraylı" ve "Soyunma odasında hakeme saldırı" başlıklarıyla yayımlanan iki haberin de tümüyle hayal ürünü olduğunu kaydeden Hüseyin Göçek, yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

1. sayfada yer alan ve ailemin Ali Sami Yen Stadı’nda locasının olduğu yönündeki iddiayı içeren haberin gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. Bırakın ailemin locası olduğunu, babam, hakemliğe başladığımdan bu yana benim yönettiğim 3 maç dışında Ali Sami Yen Stadı’na gitmemiştir.

LOCADAN İZLEDİ


Yine aynı haberde (Hüseyin Göçek’in, geçen hafta Panathinaikos maçını da Ali Sami Yen’deki bu locadan izlediği ve başkan Adnan Polat’a ’Sizi desteklemeye 6 hakemle geldik başkanım’ dediği kaydedildi) iddiasının da gerçekle bir ilgisi bulunmamaktadır.

Galatasaray-Panathinaikos maçına, aralarında benim de olduğum 7 FIFA hakemi ile MHK Başkanı Oğuz Sarvan ve UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg’in de bulunduğu grup, İstanbul’da düzenlenen eğitim semineri kapsamında gitmiştir.

Semineri yöneten Uilenberg ile 7 FIFA hakemi, ertesi gün maçın yönetimiyle ilgili eğitim amaçlı bir değerlendirme yapmıştır. Haberde iddia edildiğinin aksine bu grup, locada değil protokol tribününde oturmuştur.

FUTBOLCULARLA SARMAŞ DOLAŞ İDDİASI


Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Polat ile gruptaki diğer arkadaşlarım gibi, el sıkışmak dışında bir diyaloğum olmamıştır. Gazetenin 12. sayfasında, maç sonrası Galatasaraylı oyuncuların soyunma odasına gelerek bana saldırdıklarına ilişkin haber, hayalde bile sınırları zorlayan türden bir şaşırtıcılığı içermektedir.

Maçtan sonra Galatasaray Kulübü’nün yönetici, teknik adam da dahil, hiçbir mensubu soyunma odasına gelmemiştir. Haber, bu yanıyla sadece şahsımı değil, Galatasaray Kulübü’nü de rencide edici ifadeleri içermektedir. Her iki haberle ilgili hukuki süreç, avukatım tarafından başlatılmıştır."

Haberin Devamı