Candaş Tolga Işık HUZUR VE GÜVEN ORTAMI!
HABERİ PAYLAŞ

HUZUR VE GÜVEN ORTAMI!

Haberin Devamı

Adana’da kız yurdunda 10 öğrenci, 1 küçük çocuk 1 de eğitmen yanarak can verdi. Faciayla ilgili onlarca ihmal şüphesi varken hükümetten bir yetkili açıklama yaptı: “Sorumlular cezalandırılacak.” (Not: Konya’da 17 çocuğun öldüğü kursla ilgili davada 8’inci yıla giriyoruz. Davada tek bir tutuklu kalmadı.)


İstanbul’da kontrolden çıkan bir araç, sanatçı Erdal Tosun’un arabasının üzerine düştü. Erdal Tosun aracının içinde sıkışarak can verdi. (Not: Kardeşini böbrek yetmezliğinden kaybeden sanatçı Erdal Tosun yaşamını kaybettiği trafik kazasına böbrek yetmezliği tedavisine giderken yakalandı.)


Batman’da 4 küçük çocuğa öğretmenleri tarafından tecavüz edildiği ortaya çıktı. (Not: Karaman’da Ensar Vakfı misafirhanesinde bir öğretmenin 10 çocuğa tecavüz ettiği ortaya çıkalı 6 ay oldu.)


Televizyoncu İpek Atcan, bacak bacak üstüne attığı için metrobüsteki bir şehir magandası tarafından tekmelendi. (Not: Otobüste şort giydiği için bir kadını tekmeleyen psikopat da tutuksuz yargılanıyor.)


Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, alt yapılarda çocuklara yönelik ciddi cinsel istismar vakalarının yaşandığını söyledi. (Not: Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Türkiye’de 7-14 yaşındaki çocuklar, en çok cinsel istismara uğrayan grup... Yılda ortalama 7 bin çocuk cinsel istismara uğruyor.)


Konya'da erkek arkadaşıyla kavga ettiği iddia edilen 26 yaşındaki Filiz K., bir alışveriş merkezinin teras katındaki korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polis, Filiz K.’yı ikna ederek aşağıya indirmeye çalışırken vatandaşlar selfie çekti, intihar girişimini internetten canlı yayınladı. (Son not: Toplumda bozulan bu “huzur ve güven ortamının” yeniden tahsisi için memleketimizi yönetenler dün çok önemli bir adım attılar: Yayın yasağı getirdiler

Sıradaki haber yükleniyor...
holder