Ekonomi Hyundai'de şok istifa

Hyundai'de şok istifa

Paylaş
Hyundai'de şok istifa

Hyundai'nin Yurtiçi Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Kurthan Tarakçıoğlu kendi isteğiyle ayrıldı

Hyundai'nin Yurtiçi Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Kurthan Tarakçıoğlu, kendi isteğiyle şirketteki görevinden ayrıldı.

Haberin Devamı

Tarakçıoğlu, Hyundai'nin tarihinde ilk kez geçen yıl otomotiv pazarında lider olmasında büyük pay sahibiydi.

Tarakçıoğlu'nun istifası ile ilgili Hyundai Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Kwang Heum Um ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar imzasıyla yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hyundai'nin benimsediği bu yönetim felsefesi, Hyundai bayrağının dalgalandığı tüm ülkelerde ve tabii ki Türkiye'de de aynı şekilde uygulanmaktadır ve markamızın tüm dünya çapında ve Türkiye'de ulaştığı başarının ve yükselişin en temel ilkelerinden biridir. Hyundai Ailesinin çalışanlarından tedarikçilerine, bayi teşkilatından en küçük bireyine kadar herkesin bu başarıda pay sahibi olduğunu biliyor ve önümüzdeki dönemlerde daha da yükselip büyüyeceğimize inanıyoruz.

Haberin Devamı

Ancak sizlere Yurt içi Satış ve Pazarlama Genel Müdürümüz Kurthan Tarakçıoğlu'nun, dün itibariyle kendi isteğiyle şirketimizdeki görevinden ayrıldığını bildirmek istiyoruz. Hyundai, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'nin de öncü markaları arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Süreklilik bir marka için en önemli kriterlerden biridir ve Hyundai markasının ve şirketimizin, gerçekleştirdiği her uygulamayla Türkiye'de sonsuza dek var olacağından bir şüphemiz bulunmamaktadır."

(Hürriyet)