Magazin İbo Twitter'ın kralı olacak

İbo Twitter'ın kralı olacak

Paylaş
İbo Twitter'ın kralı olacak

Önceki gece Etiler Mado'da Petek Dinçöz, Can Tanrıyar, Kadir Çetin, Gezegen Mehmet (Mehmet Akbay) ile buluşan İbrahim Tatlıses, dostlarının yardımıyla twitter dünyasına ilk adımını attı

'İmparatoribo' kullanıcı adıyla siteye üye olan Tatlıses’in ilk mesajı, “İyi geceler, iyi sahurlar. Artık twitter’dayım. Bu isimle olmak istemezdim ama diğer isimlerimi almışlar. Rica ediyorum bana ismimi geri verin” oldu. İbo, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

“Herkese hoş bulduk da, kafayı yemek üzereyim. Ben de düşünüyordum Allah nasıl cezamı verecek diye... Demek ki twitter’danmış.”

Üye olur olmaz takipçileri iki bine yaklaşan ‘imparatoribo’, “Bu tarz şeylerden pek anlamam ama arkadaşların baskısıyla üye olduk. Şirketimde, çalışanlarımın bu tür sitelere girmelerini bile yasaklamıştım” diye konuştu.

12 Eylül referandumunda ‘Evet’ oyu kullanacağını da açıklayan Tatlıses, gerekçesini Uçankuş’a açıkladı. Şarkıcı, “Bir sosyal demokrat olarak artık çürümüş tahtalar içindeki tüm paslanmış çiviler değişmeli diye düşünüyorum. Teknoloji değişti, hayat değişti, ama Türkiye Cumhuriyeti hâlâ aynı kanunlarla yürüyor. Tahtaları yenileyelim, çivileri değiştirelim” dedi.

Haberin Devamı