Magazin İbo'dan milletvekilliği sözü

İbo'dan milletvekilliği sözü

Paylaş
İbo'dan milletvekilliği sözü

Şanlıurfa'da hemşehrilerine konser veren Tatlıses, 'Namus sözü. Bu seçimde milletvekili olacağım" dedi

Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90'ıncı yıldönümü kutlamaları kapsamında memleketinde konser veren İbrahim Tatlıses, yaklaşık 25 bin kişiyi coşturdu.

Haberin Devamı

Tatlıses, saat 16.30 sıralarında geniş güvenlik önlemleri arasında konserin düzenlendiği Şanlıurfa Arena Stadyumu'na geldi. Kapıda hayranlarının yoğun ilgisi nedeniyle ilerlemekte güçlük çeken Tatlıses, korumalarının ve polislerin yardımıyla içeriye zorla girdi.

'İBO SİZE KURBAN OLSUN'

Gelişinin anons edilmesinin ardından sahaya çıkan Tatlıses, çok sayıda koruma ve zabıta eşliğinde tribünleri koşarak dolaşıp el sallayarak selamlarken, statta bulunan bazı engellilerle de tokalaşıp, kısa süre sohbet etti. Tatlıses'in el sallayarak selamladığı tribünlerde bulunan hayranları da ünlü sanatçıya ‘İbo’ sloganları atıp, alkışlayarak karşılık verdi.

Tribünleri selamladıktan sonra yine koşarak platforma çıkan Tatlıses, elindeki Şanlıurfaspor forması ile birlikte diz çökerek yeniden selamladığı tribünlerdekilerden alkış aldı. Tatlıses, “Bana güç veren sizsiniz. Sizin ayağınıza gelmekten çok mutluyum. İbo size kurban olsun” dedi.

'ŞU AN PARTİ YOK'

Haberin Devamı

Eski ve yeni şarkılarını seslendiren ve uzun hava okuyan Tatlıses, kendi özgü oyunlarıyla tribünleri coşturdu. Her şarkı arasında tribünlere konuşan Tatlıses, 22 Temmuz seçimlerinde İstanbul'dan milletvekili adayı olduğunu hatırlatarak, “Geçen seçimlerde sizi çok üzdüm. Buraya gelip aday olacakken, Ankara'dan geri döndüm ve biliyorum hepinizi üzdüm. Ama bu seçimlerde size namus, nikah sözü veriyorum İbo milletvekili olarak Meclis'e girecek. 40 yıldır nasıl siz bana hizmet ediyorsanız, ben de milletvekili olarak size hizmet etmek için Meclis'e gireceğim. Şu anda parti yok. Eğer parti olursa İstanbul 3'üncü bölge, parti yoksa Şanlıurfa'dan bağımsız aday olacağım” dedi.

HALKTAN DESTEK

Tatlıses'in aday olacağının mesajını vermesine tribünlerdekiler alkışlı destek verdi. Tatlıses daha sonra, kentteki bürokratlar ile görüştüğünü belirterek, kendilerine gösterilecek bir yere babası Ahmet Tatlıses adına bir lise yaptıracağının da sözünü verdi. Bunun üzerine sahaya inerek platforma giden Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, şehrin en güzel yerinde belirlenecek bir araziyi Tatlıses’e vereceklerinin sözünü verdi. Fakıbaba daha sonra Tatlıses’e üzerinde anne ve babasının fotoğrafının bulunduğu bir tablo hediye etti. Hediye karşısında duygulanan Tatlıses, “Hiçkimse anne- baba gibi olamaz. Her şeyim var ama babam yok, onun yeri dolmuyor” derken duygulanıp gözyaşını tutamadı.

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA)