Magazin İbo'nun ortağından şaşırtan açıklama

İbo'nun ortağından şaşırtan açıklama

Paylaş
İbo'nun ortağından şaşırtan açıklama

İbrahim Tatlıses'in, Kuzey Irak'taki Erbil kentinde iş yaptığı ortaklarından Düzgün Beyaz'dan şaşırtan açıklamalar...

İstanbul’da uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan İbrahim Tatlıses’in, Kuzey Irak’taki Erbil kentinde iş yaptığı ortaklarından Düzgün Beyaz, saldırının sorun yaşadığı Iraklı ortakları tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği iddialarına ihtimal vermediğini söyledi.

Haberin Devamı

Tatlıses’in bu hafta Erbil’e gitmeyi planladığını belirten Beyaz, "Burada küçük sorunlar vardı ve çözülmüş gibiydi. İbrahim bey gelip sorunu tamamen çözecekti" dedi.

>> KUZEY IRAK'TAKİ İŞLERİ NASILDI?

İbrahim Tatlıses’in İstanbul’da uğradığı uzun namlulu silahlı saldırıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılırken, Kuzey Irak’ta iş yaptığı ortaklarıyla arasında sorunları bulunduğu da ileri sürüldü. Saldırının Kuzey Irak’taki iş yaptığı kesimler tarafından yapıldığı söylentileri üzerine, Erbil’de Tatlıses ile inşaat işinde ortak olan Düzgün Beyaz, böyle bir olasılığı bile düşünmek dahi istemediğini söyledi.

Düzgün Beyaz, saldırı olayının Iraklı Kürt ortağı ile ilişkilendirilmesi olasılığına ilişkin şunları söyledi: "Zannetmiyorum. Burada küçük sorunlar vardı ve bu olayın yaşanmasına neden olacak kadar sorun değildi. İbrahim bey ile dün telefonla konuştum. Bana bugün ya da bu hafta içerisinde Erbil’e gelip sorunu tamamen çözeceğini söyledi. Yaşanan küçük bir sorundu ve aslında çözülmüş sayılırdı. Ben bu sorun nedeniyle saldırıya uğradığına ihtimal vermiyorum ve vermek istemiyorum."

Haberin Devamı

Tatlıses’e saldırı olayının kendisini de şoke ettiğini ve Türkiye’ye döneceğini söyleyen Beyaz, "Burada ben İbrahim bey ve Iraklı bir ortak ile inşaat işini sürdürüyoruz. İnşaatlarda çalışmalarımız sürüyor.

Başında İbrahim beyin çok tanıdığı ve güvendiği bir kişi var. Çalışmalar sürüyor. Her zaman ortaklar arasında yaşanan küçük bir sorun nedeniyle bu olayın yaşanmış olacağına inanmıyorum" dedi. İbrahim Tatlıses, Irak’ın Erbil kentinde, ’Cennet bahçeleri’ adını verdiği konutları Iraklı bir ortağıyla sürdürüyor.

DHA