Spor İbrahim Kaş Getafe'de mutsuz

İbrahim Kaş Getafe'de mutsuz

Paylaş
İbrahim Kaş Getafe'de mutsuz

Getafe'nin formasını giyen ve yaklaşık 1,5 aydır sakatlığı bulunan İbrahim Kaş, "oynayamadığından dolayı mutsuz olduğunu" söyledi

İbrahim Kaş, sağ ayak baldırındaki yırtıktan dolayı sakatlığının devam ettiğini ve ancak bir hafta sonra takımla birlikte antremanlara başlamayı umduğunu ifade etti.

Getafe kulübünün doktorları, İbrahim’in sağ baldırlarındaki sakatlığın, iç ve dış olmak üzere farklı yerlerde çıktığını söylemesine rağmen, Türk futbolcu ağrıyı aynı yerlerde hissettiğini belirtti.

Sakatlığının başladığı ilk günlerde Türkiye’ye giderek Milli Takım doktorları tarafından tedavi olmak istediğini, ancak Getafe kulübünün izin vermemesi üzerine İspanya’da kaldığını anlatan İbrahim, "Şu anda durumum iyi, Getafe’nin doktorları artık benimle çok ilgileniyorlar. 1 hafta sonra takımla birlikte antrenmanlara başlarım ve daha sonra teknik direktörün görüşüne göre forma giyerim" dedi.

24 yaşına yeni giren milli futbolcu, sakatlıklardan dolayı La Liga’da ve UEFA Avrupa Ligi maçlarında henüz forma giyemediğinden dolayı moralinin bozuk olduğunu, özellikle Avrupa maçlarında oynamayı çok istediğini kaydetti.

İbrahim’den yoksun Getafe, La Liga’nın 3. haftası sonunda 4 puanla 8. sırada yer alırken, perşembe günü sahasında Malaga’yı konuk edecek.

Haberin Devamı