Magazin İbrahim Tatlıses karakolluk oldu!

İbrahim Tatlıses karakolluk oldu!

Paylaş
İbrahim Tatlıses karakolluk oldu!

İbrahim Tatlıses'in otelleri için çalışan Murat Özey, şarkıcının parasını ödemediğini iddia etti. Murat Özey, İbrahim Tatlıses'in kapısına dayanınca ikili karakolluk oldu

Geçen cumartesi günün yaşanan olayda, iddiaya göre, alacağını vermediğini öne sürdüğü patronu İbrahim Tatlıses'in kapısına dayanan Murat Özey, ödeme yapılmasını istedi. Ancak taraflar anlaşamadı. İbrahim Tatlıses ise polis çağırdı.

Daha sonra Kuşadası Merkez Karakolu'na giden İbrahim Tatlıses, haneye tecavüz ettiğini öne sürdüğü Murat Özey'den şikayetçi oldu. Murat Özey'e alacağını ödediğini, kendisine hiçbir borcunun olmadığını öne sürdü. Özey'in, Tatlıses'e yaklaşmaması konusunda polis tarafından yazılı uyarıldığı öğrenildi.




''İBRAHİM TATLISES BENİ TEHDİT ETTİ"

Alacağını ısrarla istediği için İbrahim Tatlıses'in gazabına uğradığını söyleyen Murat Özey, Tatlıses'in kendisini tehdit ettiğini öne sürdü.

Murat Özey, türkücüye seslenerek, "Beni silah ve tehdit zoruyla yıldırmaya, paramı ödememeye çalışıyorsun. Bana silah çekip adam gönderiyorsun. Gel de hakkımı öde. Silahlarla beni yıldırmaya çalışma. Bana silah çekme, adam gönderme üstüme. Ben buradayım çoluk çocuğum ile birlikte beni öldür. İbrahim Tatlıses, ondan hakkımı, alın terimi istediğim için benden şikayetçi oluyor. Beni karakola şikayet ediyor. Bazı şeyleri örtbas etmeye çalışıyor, ama başaramayacak, artık örtbas edemeyecek. Hepsinin belgeleri var. Şansızlığım ise dava açacak, harç yatıracak param bile kalmadı. Perişan haldeyim. O ise vergi bile vermek istemediği devletin uçağı ile tedaviye gidiyor" dedi.


Haberin Devamı